Tosti Talk

CTF - a computer security/hacking session

Tijdens de Tosti Talk van deze maand spelen we Capturing The Flag. Dit is geen multiplayer shooter, maar een puzzelspel op weg naar de vlag. CTFs zijn computer security/hacking competities die over het algemeen bestaan uit deelnemers die hun einddoel (het veroveren van een "vlag") bereiken door in te breken in systemen, onderzoeken, reverse engineering en alles wat nog meer nodig is om het doel maar te bereiken. De vlag is meestal een string tekst. In ons geval zal het er ongeveer zo uitzien: AVISI{y0ur_fl4g_h3r3}.

We spelen bij de Tosti Talk een verkorte versie. We laten de opdrachten zien en gaan ze samen oplossen. Het is dan ook niet nodig om je laptop mee te nemen. Als je heel enthousiast wordt, kun je later die middag altijd nog aansluiten bij onze Techday.

Dus als je puzzelen wilt combineren met je IT-skills, kom naar onze Tosti Talk. Het belooft namelijk ontzettend leuk te worden!

Organisatoren: Geert Liet & Niels Harder

Tosti Talks

De beste besteding van je lunchpauze: de Tosti Talk. Iedere laatste donderdag van de maand geeft een medewerker van Avisi een praatje over een interessant onderwerp. Dit vindt altijd plaats in de ICA-lounge op de HAN. 

Naast een interessante talk, zorgen wij ook voor verse tosti's! Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via dit formulier, zodat we weten hoeveel tosti's we moeten regelen en zodat we je kunnen bereiken wanneer nodig. 

 

Meld je aan