IT-solutions that work(shop) event

Scaling agile - DevOps - ITSM workshops

13 december 2018 van 12.30 - 18.00 uur
Deelname is gratis, vol = vol


De afgelopen decennia heeft IT in veel organisaties een strategisch belangrijke positie ingenomen. Veel organisaties zijn bezig met de vraag hoe zij de IT-afdeling optimaal kunnen laten bijdragen aan de productiviteit en de innovatie van de organisatie
. Samenwerking tussen de verschillende IT-afdelingen is van cruciaal belang om strategische doelen te behalen. Om tot deze samenwerking te kunnen komen, is het essentieel dat eerst verschillende IT-processen op orde zijn gebracht. Denk hierbij aan processen op het gebied van IT-development, beheer, services, quality assurance en security. Pas op het moment dat deze processen juist zijn geïmplementeerd, kun je afdelingsoverschrijdende processen optimaliseren. 

Tijdens dit event gaan we aan de hand van interactieve workshops aan de slag met 3 cruciale IT-processen die geoptimaliseerd moeten zijn om een efficiënte organisatie te creëren. We bekijken hoe je sneller en beter geïnformeerd de juiste keuzes kunt maken en daardoor snellere en betere oplossingen kunt bieden aan jouw stakeholders. We nodigen je daarbij van harte uit ervaringen te delen en discussies aan te gaan met medegebruikers en experts.

Kies uit de volgende IT-solution workshops:

Agenda


Inloop met lunch 12:30

Keynote
De visie van Atlassian op IT-solutions

13:30
Pauze 14:00

Solution workshops:

  • Scaling agile
  • DevOps
  • ITSM
14:15
Pauze 16:15
Scaling Agile, DevOps & ITSM-workshop key-takeaways 16:30
Netwerkborrel 17:00
Einde 18:00

 
Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je nu aan, want vol = vol. Je kunt je aanmelden met maximaal 2 personen per organisatie.

De voertaal gedurende de workshops is Nederlands.

Locatie

Het evenement vindt plaats op de 15e etage van de Rijntoren, boven Arnhem Centraal Station. 

Adres: Nieuwe Stationsstraat 10, 6811 KS Arnhem 
Bekijk de routebeschrijving hier.

IT solution guru's

Schrijf je nu in!

Toegang is gratis. Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Daarom accepteren we maximaal 2 inschrijvingen per organisatie