Functioneel Consultant

 • 32-40 uur

 • hbo/wo

 • Arnhem

Wil jij wat betekenen voor de maatschappij? Onze klanten doen dat iedere dag! Als Functioneel Consultant kun jij daar een steentje aan bijdragen door ze zo goed mogelijk advies te geven en de beste oplossing te implementeren. Je gaat samenwerken met een ervaren team dat je helemaal gaat meenemen in de tooling en de processen. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling dus!

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Vanaf dag één nemen wij je mee als Functioneel Consultant in de verschillende producten en diensten van Atlassian. Doordat je meedraait op de service desk leer je snel onze verschillende klanten kennen en raak je bekend met de tooling en processen. Een betere manier om er snel je eigen draai te vinden is er niet! Ook kijk je mee met onze consultants bij het in kaart brengen van de klantvraag en eisen en dit te vertalen naar de juiste oplossing in de Atlassian stack om natuurlijk op een gegeven moment dit helemaal zelf op te kunnen pakken. Welke klantvragen krijgen wij? Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot agile werken tot aan vraagstukken over project- of service management zijn. Uiteraard worden deze oplossingen ook door jou geïmplementeerd. Hier zal je het begin ook de juiste begeleiding in krijgen. Persoonlijke ontwikkeling is een van de belangrijke speerpunten van Avisi, daarom krijg jij in ieder geval één dag in de week de ruimte om te leren waar jij graag beter in wilt worden. De overige vier dagen help je klanten zodat zij beter en efficiënter kunnen werken. 

iconography-set-1_Heart

Jij bent...

 • analytisch, je kunt snel processen in kaart brengen. 
 • klantgericht, snel schakelen in de omgeving van de klant kost jou geen moeite. 
 • in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen. 
 • proactief, je ziet werk liggen en ondersteunt zowel je klanten als je collega's. 
 • leergierig, jij wil graag meer weten over de Atlassian stack. 

En natuurlijk kan je je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat.

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Jij hebt minimaal een afgeronde hbo-diploma in de richting van technische of bedrijfskundige informatica. 
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. 
 • Kennis van de software development life cycle is een pré. 
 • Ervaring in ITIL en IT Service Management is een pré. 

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Ons team

Je gaat onderdeel uitmaken van het Team Avisi Consultancy. Ons team ondersteunt klanten die zelf software ontwikkelen. Hun uitdagingen lopen uiteen (denk aan Quality Assurance, Agile, DevOps & ITSM), maar zo ook onze oplossingen! Wij snappen als geen ander waar zij tegenaan lopen, want wij zijn zelf een softwarebedrijf. Onze diensten raken alle aspecten van het softwareontwikkelproces: van licentiemanagement en implementatie tot support en training. Ons ultieme doel: andere bedrijven ondersteunen om digitale meesterwerken te maken. Ons team bestaat uit 18 experts, ieder met onze eigen kennis en kwaliteiten. We werken hard, delen onze kennis met elkaar en er is veel ruimte voor zelf- en teamontwikkeling. Natuurlijk maken we ook tijd om behaalde successen te vieren! Wat kunnen we voor jou inschenken? 

Gepubliceerd op: 19-07-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!