Hosted Insight

Full managed hosting van Atlassian-software

Atlassian Hosting is ontwikkeld vanuit de visie dat gebruikers van software zich geen zorgen zouden moeten maken over de stabiliteit en toegankelijkheid van de applicatie. Onze dienstverlening gaat dan ook verder dan hosting alleen. We ontzorgen jouw team volledig, full managed hosting noemen wij dat. Daar verstaan wij het volgende onder:

Maximale up-time

Door actieve server-monitoring en uitstekend onderhoud aan de servers kunnen wij een up-time tot wel 99,5% op de Atlassian-producten garanderen*. Onderhoudsmomenten stemmen we altijd met jou af.

Security en Back-up

We doen het maximaal mogelijke om gegevens veilig te beheren, omdat we het van essentieel belang vinden dat jouw data bij ons in veilige handen is. Om deze maximale veiligheid te kunnen garanderen, is Avisi ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast voeren we dagelijks back-ups uit die wij ten minste een week bewaren. Je kunt daardoor altijd terugvallen naar een eerdere situatie, wat er ook gebeurt.

Support

Onze technische supportmedewerkers staan altijd voor je klaar om je applicaties in de lucht te houden en optimaal te laten performen. Aanvullend hierop staan onze consultants klaar om al je Atlassian-gerelateerde vragen te beantwoorden. We bieden support aan in de vorm van een support-strippenkaart, maar ook in abonnementsvorm. Neem contact met ons op om te bekijken welke vorm van dienstverlening het best bij jou past.


*Onze basis hosting biedt een up-time garantie van 95%. Onze premium hosting biedt een up-time garantie van 99.5%.