Ik heb behoefte aan ondersteuning

Geen nood! Wij bouwen al sinds 2007 kennis en ervaring op het gebied van Atlassian software. We zijn Atlassian Platinum partner en kunnen al uw vragen beantwoorden. Naast consultancy op het gebied van Atlassian software hebben wij uitgebreide kennis van Agile werken en DevOps. 

1 uur gratis consult

Geen twee uitdagingen zijn dezelfde. Maak daarom gebruik van ons gratis consult en leg jouw situatie uit aan onze expert. Zo komen we samen tot een plan van aanpak om jouw implementatie te optimaliseren.

 

Plan jouw consult

Agile consultancy

Een Agile transformatie biedt grote mogelijkheden, maar kan, wanneer verkeerd uitgevoerd, ook tot uitdagingen leiden. Wij hebben ons Agile Maturity model ontwikkeld om de onderdelen te identificeren die meer, of nog beter Agile gemaakt kunnen worden. Dit model richt zich op de hele organisatie, waaronder cultuur, processen en tools. Wij voeren aan de hand van dit model een onderzoek uit bij jouw organisatie. 

Het resultaat van het onderzoek? Een ster-waardering om te zien hoe de organisatie op verschillende vlakken scoort en een stappenplan om de verbeterslag te maken naar het volgende niveau. Wij zijn je graag van dienst om die verbeterslag te maken.

DevOps consultancy

DevOps brengt significante voordelen mee op het gebied van efficiëntie, kwaliteit en wendbaarheid. Een belangrijke voorwaarde om deze voordelen te bereiken, is het juist inrichten en implementeren van processen, de software-development-architectuur en ondersteunende tooling. Avisi licht jouw bestaande software-development-architectuur, IT-processen en tooling door. Van daaruit werken we stapsgewijs naar een situatie waarin deze drie-eenheid de DevOps manier van werken optimaal ondersteunt met als doel een continue doorontwikkeling van applicaties en deployment van nieuwe features.

Support

Onze Atlassian-experts staan voor je klaar en helpen je om issues zo snel mogelijk te verhelpen en je vragen te beantwoorden. We bieden je twee service modellen in de vorm van een support-strippenkaart of op basis van een op maat gemaakt support-abonnement.

Support-strippenkaarten zijn een jaar geldig en we reageren altijd binnen 1 werkdag. Je kunt kiezen voor de volgende strippenkaarten:

4 uur € 600,-
8 uur € 1100,-
16 uur  € 2000,-

 

Neem contact op

Wat kan Avisi voor jou betekenen?
Remco

Neem direct contact op met het Atlassian-team

Remco van Iersel

  088-284 74 74