IT-procesmanager

  • 32-40 uur

  • wo

  • Arnhem

Dit is het begin van iets groots. In 2030 willen wij het beste softwarebedrijf van Nederland zijn. Als IT-procesmanager heb jij hierin een sleutelpositie. Aan jou de uitdagende kans om onze processen verder te optimaliseren. Help jij samen met ons, om dit ultieme doel waar te maken? 

iconography-set-1_Rocket

Dit ga je doen

Om onze doelstelling te bereiken, bouwen we continu in en aan onze organisatie. Zo is er een uniforme werkwijze ontworpen voor heel Avisi. Het is onze unieke manier om samen met passie en plezier waarde te creëren door software, voor organisaties en de maatschappij. Haarscherpe optimale processen zijn daarvoor onmisbaar. Zowel voor de primaire processen waarin software wordt ontwikkeld en beheerd, als voor de andere businessprocessen die een bijdrage leveren aan die waarde. 

Aan jou, als IT-procesmanager de mooie uitdaging om onze werkwijze naar het volgende niveau te tillen en daar onze High Performance Teams mee te versterken. In onze organisatie zit al ontzettend veel kennis. Zie ons als een boekenkast. Jij gaat aan de slag als een bibliothecaris om alle boeken te verzamelen. Daaruit volgt een verhaal dat ons vertelt hoe onze werkwijze eruit moet komen te zien en waar het verbeterd kan worden.  

De scope van de functie is gericht op de processen in het agile application lifecycle management en strekt van Governance, via Development en Release naar Maintenance en Support. Van Governance tot Operations dus, en gefocust op de producten en diensten die we leveren aan organisaties en de maatschappij. Onmisbaar daarbij is de feedback loop die inzichten uit alle processen ophaalt en continue procesverbetering mogelijk maakt. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je weet snel een beeld te krijgen van onze IT- en Businessprocessen doordat je nieuwsgierig bent en goede vragen stelt. Ook empathie, geduld en oprechte interesse in je collega's zijn vaardigheden die je hierbij gaan helpen. Deze processen kan je goed structureren en helder optekenen. Je bent iemand die continu wil verbeteren. Je weet dan ook hoe je processen kunt meten, zodat je ziet waar de optimalisatieslagen liggen. Een duidelijke visie over waar we heen moeten kan natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast kan je de processen goed vertalen naar de praktijk, zodat je jouw collega's goed kan ondersteunen met bijvoorbeeld blueprints en best practices. 

iconography-set-1_Graduate

Deze kennis heb je al

  • Minimaal een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van organisatiekunde of informatiekunde.
  • Ervaring met procesmanagement, bij voorkeur bij meerdere organisaties.
  • Het is fijn wanneer je affiniteit hebt met IT-processen en -frameworks, zoals Agile en Scrum.
  • Kennis van en ervaring met (business) process frameworks is een pré maar geen vereiste. Fijn als je kunt denken en handelen in “de taal van” maar jouw eigen visie over procesmodellering staat voorop.

Team

Als IT-procesmanager heb je binnen Avisi een bijzondere positie. Je bent faciliterend voor iedereen in de hele organisatie; van professional tot directie en van ontwikkelaar tot stafmedewerker. Je opereert dus enerzijds solistisch, maar werkt in de praktijk altijd samen met anderen.

Onze organisatie is een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de collega's het meest worden gewaardeerd. Met deze fijne werkplek aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden, het hybride werken voor een ideale werk-/privébalans en toffe mensen die graag een biertje met je drinken, zit je bij Avisi op de juiste plek. 

Gepubliceerd op: 20-05-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!