Kubernetes Engineer

  • 32-40 uur

  • hbo/wo

  • Arnhem

Eer hebben van je werk? Als Kubernetes Engineer bij Avisi Cloud ga je dit zeker merken. Onze klanten leveren een bijdrage aan de maatschappij en met jouw hulp wordt dit alleen maar versterkt. Daarnaast ga je zien wat het effect is van wat jij bij onze klanten hebt neergezet. Ben je naast betekenis in je werk ook op zoek naar de juiste werk-privé balansBij Avisi zijn we erg flexibel in de planning van je werkuren en kan je zowel thuis als op kantoor aan de slag!

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Jij helpt bij het onboarden van onze klanten. Dit houdt in dat je mee gaat naar de klant en meedenkt over de juiste oplossing. Hiervoor maak je tekeningen van het huidige applicatielandschap en hoe jij denkt dat het landschap eruit moet komen te zien. Je helpt onze klanten met het geven van het juiste advies. Vervolgens richt je alles in. Denk aan deployment pipelines, inrichting van het applicatielandschap, netwerk policies, instellen van alerts, back-up inrichting en het maken van dashboards. Wanneer je alles hebt ingericht ga je een audit uitvoeren en check je of alles naar behoren werkt.

Na de oplevering blijven jij en jouw team altijd paraat staan voor de klant. 
 Zodra er vragen zijn dan zorg je dat je die snel beantwoord worden. Ook voer je elk kwartaal onderhoud uit aan de omgevingen en de onderliggende infrastructuur, en zorg je dat security upgrades meteen worden doorgevoerd. Indien gewenst geef je training aan de gebruikers zodat ze zelfstandig met Kubernetes-omgevingen aan de gang kunnen. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Je kan goed luisteren en bent een kei in doorvragen. Zo krijg jij een goed beeld van wat er speelt bij de klant, maar ook wat er nodig is om ze te helpen. Daarnaast vind je het prettig om veel vrijheid te krijgen, want we vertrouwen op jouw expertise. Goede samenwerking met jouw collega's vind je belangrijk. Je bent betrokken en je vindt het logisch dat iedereen elkaar helpt. Verder ben je leergierig en daag je jezelf uit om nieuwe technologieën eigen te maken. 

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

  • Je hebt veel ervaring met Kubernetes, waardoor je in staat bent om klanten hierover te adviseren
  • Ervaring met het inrichten van applicatielandschappen
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt in software ontwikkeling

Wat wil jij nog leren? We horen het graag van je!

Ons team

Het Avisi Cloud-team is een multidisciplinair team waarin Developers, Operators en Testers samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van software in productie. Wij verzorgen managed Kubernetes-omgevingen voor mission critical software. Wij helpen onze klanten controle te houden over compliance, implementatie en technisch beheer. Omdat onze oorsprong in softwareontwikkeling ligt, begrijpen we als geen ander waar onze klanten tegenaan lopen.

Wat maakt Cloud Avisi uniek? Wij hebben ervaring met álle aspecten van software- en application-lifecycle-management inclusief de infrastructure waarop deze in productie wordt gehost. Doordat onze focus zich niet beperkt tot één enkele laag, kunnen wij onze klanten proactief voorzien van écht advies over hun eigen diensten. Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar en proosten we graag (digitaal) op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Avisi is een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de korte lijntjes door de medewerkers het meest worden gewaardeerd.

Gepubliceerd op: 02-08-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!