Maatwerksoftware

Maatwerksoftware voor de perfect-fit

Sommige uitdagingen lenen zich perfect voor standaard software-oplossingen, zoals de Atlassian Stack. Dan helpen wij met licenties, implementatie, support en trainingen. Klantspecifieke uitdagingen lenen zich echter niet altijd voor standaardoplossingen. Om deze uitdagingen aan te gaan, bouwen we maatwerksoftware. Onze maatwerksoftware-teams ontzorgen je volledig, van het inventariseren van de requirements tot aan de oplevering en doorontwikkeling van de software.

Ons team op basis van jouw requirements

Wij beginnen ieder traject met het in kaart brengen van de wensen van de klant. We geven hier ook actief advies bij en zeggen gerust ‘nee’ wanneer wij denken dat er betere alternatieven zijn. Wanneer de requirements helder zijn, stellen we een gebalanceerd team samen dat aansluit bij de opdracht. Doordat we ons team baseren op jouw behoeften kunnen we je een high-performance team beloven. Doorgaans bestaat een team uit een technische team lead, requirements engineers, software ontwikkelaars, DevOps specialisten en test engineers.

Naast het volledig bemannen van deze teams kunnen we indien gewenst ook een hybride team samenstellen. In een hybride team werken teamleden vanuit Avisi samen met teamleden vanuit de opdrachtgever aan de ontwikkeling van de applicatie. Groot voordeel van deze ontwikkelwijze is dat er direct kennis overgedragen wordt vanuit Avisi naar de opdrachtgever en vice versa.

Agile / scrum

Avisi werkt met zelfsturende agile teams die werken op basis van scrum. We delen het totale project op in onderdelen die in sprints worden ingepland. Een sprint duurt doorgaans 2 weken en na afloop van de sprint wordt er een werkend stuk software opgeleverd.

Doordat we elke twee weken werkende software opleveren, is de opdrachtgever in controle over de te ontwikkelen applicatie. We zijn hierdoor in staat continu bij te sturen wanneer de wensen van de opdrachtgever veranderen, maar ook als we onverwachte obstakels tegenkomen.

Langetermijnrelatie

Goede software is nooit af. Dat komt doordat de wereld niet stilstaat en bedrijven op deze veranderingen in willen spelen. Het is belangrijk dat de software hierin mee ontwikkelt. Vaak kan dit door bestaande software aan te passen, en af en toe is het nodig een nieuwe applicatie te ontwikkelen.

Een groot deel van onze opdrachtgevers zijn al jaren klant bij Avisi voor het (door)ontwikkelen van software-applicaties. Met deze opdrachtgevers hebben we een intensieve langetermijnrelatie. We ontzorgen ze volledig, waardoor software voor hen de motor van de organisatie is geworden, waar het in het verleden vaak een bottleneck was.

Lees over onze succesvolle projecten

Bekijk onze cases

Cases