Heb jij meer inzicht nodig in jouw softwarelandschap?

 

Wanneer je veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van jouw platform of het onderhoud hiervan stroef verloopt, helpen wij je graag bij het opzetten van een plan om managed hosting met Kubernetes toe te passen op jouw softwarelandschap.

Managed Hosting Assessment

Hoe verkrijgen wij dit inzicht
Wat is het resultaat

Hoe verkrijgen wij dit inzicht?

Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek achterhalen onze experts tegen welke problemen jullie softwarelandschap aan loopt. Zo kunnen wij een goede inschatting maken waar onze focus tijdens dit assessment komt te liggen.

 

In de sessie hierna bespreken wij graag de volgende punten:

  •  Jullie team (demarcatie): wie is er allemaal betrokken en verantwoordelijk en voor welk proces (focus op beheer)?
  • Architecture intake: het opstellen van een deployment view met daarin wat voor soort applicaties er zijn en hoe deze aan elkaar zijn verbonden. Daarbij wordt ook de uitrol van onder andere applicaties en de infrastructuur onder de loep genomen. Dit alles rekeninghoudend met de compliancy-vereisten en andere non-functionals waar jouw bedrijf mee te maken heeft.

Wat is het resultaat?

Aan de hand van de sessies duiken wij dieper in op de techniek en beantwoorden we alle vragen die naar boven komen. Deze antwoorden verwerken wij in een fysieke rapportage met aanbevelingen, zodat jij hiermee aan de slag kan op elk gewenste wijze, met elk gewenste partij.

Wil jij de aanbevelingen hierna door laten voeren? Dan helpen wij je graag verder!

Vraag nu een Managed Hosting Assessment aan!