Medewerker aan het woord: Jesse

Naam: Jesse Straetemans
Werkt bij Avisi sinds: 2007
Functie: Scrum Master


Waarom heb je ruim 10 jaar geleden voor Avisi gekozen?

Avisi kwam als een heel betrouwbaar bedrijf over, zowel voor klanten als voor werknemers. Ook dachten ze mee wat betreft het combineren van mijn werk met mijn opleiding aan de PABO en wat ik met mijn onderwijsambities binnen Avisi zou kunnen betekenen. Daarbij merkte ik vanaf het begin dat kwaliteit bij Avisi bovenaan staat.

Wat maakt jouw werk bij Avisi leuk?

Ik werk in een team en samen zetten we echt iets neer voor de klant. Hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie erg belangrijk.

Wat ons werk ook tof maakt is dat Avisi goede afspraken maakt met de klant. Wij krijgen de ruimte om de wens van de klant te volgen, maar ook om zaken echt te verbeteren. De leden van het Management Team (MT) zijn zelf IT'ers, dus ze weten waar ze over praten.

 

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Avisi?

Ik ben binnengekomen als webdeveloper. Toen het project waar ik aan meewerkte afgerond was, ging ik over naar het PEC-team (Platform Elektronische Communicatie). Vanuit daar ben ik, samen met mijn collega Jeroen, steeds meer dingen naar me toe gaan trekken, waardoor ik de rol van Scrum Master heb gekregen. Het fijne was dat ik hier ook alle ruimte en vertrouwen voor kreeg vanuit het MT. Om mezelf nog verder te ontwikkelen mocht ik daarnaast cursussen en trainingen volgen.


Waardoor blijf je het naar je zin hebben?

Ik vind het leuk om in een klein projectteam te werken waarbij er korte lijnen zijn en we snel dingen af kunnen stemmen. We kunnen maandelijks dingen opleveren waarbij we ook echt kwaliteit leveren. Het gaat bij ons niet om zoveel mogelijk uren schrijven maar om wat we opleveren. Ten eerste omdat we zelf anders steeds druk zijn met van alles opnieuw fixen en ten tweede omdat we een goede langetermijnrelatie met de klant erg belangrijk vinden. Daarom denken we ook actief mee met de klant en bekijken we altijd of er geen betere alternatieve methoden of oplossingen zijn.

Werken bij Avisi