Medewerker aan het woord: Rob

Naam: Rob van de Hel
Werkt bij Avisi sinds: 1-3-2014
Functie: Test Engineer

Wat houdt je werk precies in?

Ik ben Test Engineer in één van de teams die software ontwikkelen. Ik ben de (eind)controleur, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van geautomatiseerde controles (testen). Ook schrijf ik mee aan functionele documentatie, review functionele documentatie, schrijf automatische testen, voer handmatige testen uit en leg deze resultaten vast.

"Als jij een doorpakker bent, die van zelfstandigheid houdt, het leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken en in toffe teams wilt werken voor leuke klanten, dan moet je bij Avisi zijn!"

Wat maakt je werk bijzonder?

We zijn een geoliede machine en dat zie je aan de resultaten: de samenwerking en de sprints gaan goed en de klanten waarvoor wij werken zijn over het algemeen erg tevreden met wat wij opleveren. Dat is toch waarvoor je het allemaal doet! Mijn team werkt voornamelijk voor de KNB en we krijgen vaak complimenten en waardering voor wat we doen. Dat maakt mijn werk bijzonder!

Hoe zou jij Avisi aanbevelen op een feestje?

Wij zijn gericht op kwaliteit voor onze klanten en werkplezier voor onze medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen en buiten je functie. Als jij een doorpakker bent, die van zelfstandigheid houdt, het leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken en in toffe teams wilt werken voor leuke klanten, dan moet je bij Avisi zijn!

Hoe onderscheidt Avisi zich van andere werkgevers?

Avisi ziet de klant meer als een partner en denkt graag mee over verschillende oplossingen. Wij automatiseren heel veel en gebruiken hierbij veel nieuwe technieken, tools etc. We doen veel aan kennisdeling en iedereen heeft elk jaar weer de mogelijkheid om cursussen te volgen en conferenties te bezoeken.

Verder geeft Avisi het vertrouwen aan medewerkers om iets goed op te pakken. Als er privé iets speelt, dan denkt het MT met je mee zodat je privé en werk tijdelijk anders kan inrichten. In mijn geval kreeg ik twee weken extra verlof bijgeschreven, zodat ik thuis meer tijd had om de gevraagde zorg te verlenen.

Ten slotte zijn er veel gezamenlijke activiteiten: de weekopening, de gezamenlijke lunch, een wekelijkse Show & Tell, de Avisi verjaardag, gezamenlijke paas- en kerstlunches, de maandelijkse Techday, vrijdagmiddagborrels, etc.

Wat is het leukste dat je bij Avisi hebt meegemaakt?

Klanten zijn blij met ons en dit wordt dan ook goed gevierd. Deze vieringen blijven het meeste bij mij hangen. Vorig jaar zijn we met de KNB projectteams en het MT een avond wezen stappen in Antwerpen. De avond, de nacht en de volgende ochtend bij het ontbijt zal ik niet snel vergeten! En verder zijn er genoeg momenten dat er samen een biertje gedronken kan worden. Successen vieren bij Avisi wordt zeker niet vergeten.

Werken bij Avisi