Medewerker aan het woord: Stefan

Naam: Stefan Jansen
Werkt bij Avisi sinds: 2011 als meewerkstagiair, daarna vakantiewerk, in 2013 als afstudeerstagiair en in 2014 in dienst  
Functie: Sales Consultant voor Avisi Solutions

Wat houdt je werk precies in?

Als Sales Consultant ben ik veel onderweg naar potentiële klanten en partners om ons netwerk uit te breiden. Wij richten ons voornamelijk op regionale bedrijven in Gelderland met een focus op de zorg- en energiemarkt. Dit doe ik voor Avisi Solutions, onze business unit die zich bezighoudt met:

  • Maatwerksoftwareprojecten: De naam zegt het al, wij maken software op maat voor klanten.
  • Software Requirements Workshops: We helpen klanten inzicht te krijgen in hun plannen voor nieuw te realiseren software waarmee ze hun interne organisatie en/of investeerders kunnen overtuigen. Ook kan het gebruikt worden als raamwerk voor een softwareproject.
  • Software Quality Assessments: We geven inzicht in de kwaliteit en toekomstbestendigheid van het applicatie-landschap van de klant.
  • Proofs of Concept: We bewijzen of een concept/idee technisch haalbaar is of dat een business case sluitend is.

Waarom heb je voor Avisi gekozen?

Ik heb voor Avisi gekozen vanwege de cultuur en informele sfeer, maar ook de focus op kwalitatief goed werk leveren en goed zijn in het vak. Dankzij de informele, platte organisatie zetten we echt goede resultaten voor onze klanten neer. Dat sprak mij heel erg aan. Er is een werkersmentaliteit zonder dat er een boel poeha bij komt kijken.

"Ik heb voor Avisi gekozen vanwege de cultuur en informele sfeer, maar ook de focus op kwalitatief goed werk leveren en goed zijn in het vak."

Hoe ben jij gegroeid bij Avisi?

Ik ben trots op mijn groei bij Avisi. Ik ben begonnen als Software Engineer, hierna doorgegroeid naar Teamlead en nu ben ik Sales Consultant. Ik vind software development nog steeds een mooi vak, maar ik heb behoefte om er meer naast te doen. Zo ben ik stap voor stap in het werk gerold dat ik nu doe. Die ruimte krijg je bij Avisi! Inmiddels is mijn dag nog maar voor een heel klein deel gevuld met daadwerkelijke software-ontwikkeling. Ik vind het nog steeds leuk en soms mis ik het ook, maar gelukkig heb ik de vrijheid om er af en toe weer even in te duiken.

Wat maakt je werk bijzonder?

Ik vind mijn werk bijzonder door de vrijheid die ik krijg om (tot op zekere hoogte) te doen en laten wat ik wil. Dit begint bij het plannen van mijn eigen agenda tot aan welke functie ik vervul. Ik heb heel veel ruimte om te doen wat ik denk dat goed is om mijn functie te vervullen. Ik haal hier enorm veel plezier uit en dat heb ik te danken aan de organisatie en de oprichters van Avisi.

Hoe onderscheidt Avisi zich van andere werkgevers?

Dat is niet zo moeilijk! We hebben een mooi pand, en daar voeren we ook al onze werkzaamheden uit (los van Corona). Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen als je daar initiatief in neemt. Dit kan bijvoorbeeld door bij een ander project te werken, omdat je een nieuw domein wilt ontdekken of door scholing en conferenties. Verder zijn er 1001 feestjes per jaar en ligt er een sterke focus op jou als medewerker. Al deze belangrijke zaken heb ik bij andere organisaties nog niet gezien!

Werken bij Avisi