Medewerker aan het woord: Timo

Naam: Timo van der Kamp
Werkt bij Avisi sinds: Juni 2017
Functie: Software Engineer

Wat houdt je werk precies in?

Ik werk in het Avisi Apps team. Als Software Engineer bouw ik mee aan de apps die wij aanbieden in de Atlassian Marketplace en help ik klanten die technische vragen over, of problemen hebben met, onze producten.

Waarom heb je voor Avisi gekozen?

Nadat ik mijn afstudeerstage bij Avisi heb mogen doen, wist ik dat ik graag bij Avisi wilde werken. Ik heb in dat half jaar kunnen zien wat de werkwijze van Avisi is, hoe er met de medewerkers wordt omgegaan en wat mijn werkzaamheden zouden zijn. Wat mij vooral opviel is dat, ongeacht of je een student, afstudeerder, junior of senior bent, je een volwaardig lid binnen het team bent en zo word je ook behandeld. Het doel is dat je groeit en ik was er zeker van dat dat ging lukken bij Avisi.

Ik werk iedere dag met een heel leuk team en het werk wat ik doe vind ik geweldig. Wat is nou beter dan van je hobby je werk maken?

Wat vind jij het belangrijkste in je werk?

Het belangrijkste vind ik dat ik plezier heb in mijn werk en dat de klant tevreden is. Ik weet het, dat eerste klinkt heel cliché, maar het is echt zo. Daarnaast bouwen wij de Atlassian apps voor de klanten die het dagelijks gaan gebruiken. Als een klant vervolgens een tevreden bericht via de helpdesk of een review in de Marketplace achterlaat, doet mij dat heel goed.

Waardoor ga jij met plezier naar je werk?

Ik werk iedere dag met een heel leuk team en het werk wat ik doe vind ik geweldig. Wat is nou beter dan van je hobby je werk maken? Na het afronden van grote features zijn er altijd weer genoeg leuke opdrachten om op te pakken en dat motiveert mij weer voor de maandag na een drukke werkweek.

Hoe zou jij Avisi aanbevelen op een feestje?

Avisi zorgt goed voor haar werknemers en biedt je alles aan om te groeien zolang jij dat wilt. Je wordt als werknemer niet als nummer behandeld en er zal alles aan gedaan worden om er voor te zorgen dat jij het helemaal naar je zin hebt. Een bedrijf vinden waar je als Software Engineer aan de slag kan in deze tijd is niet zo moeilijk, maar een bedrijf vinden met een werkgever als Avisi vind je zelden.

Welke nieuwe dingen heb je bij Avisi geleerd?

Ik heb leren werken met de programmeertaal Clojure en ik ben hard gegroeid in het doen wat ik leuk vind, het bouwen van webapplicaties.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het eerste wat ik 's ochtends doe is een bak koffie drinken. Vervolgens beginnen we met een standup waarin iedereen vertelt wat ze gisteren hebben gedaan en wat ze vandaag gaan doen. Voor mij bestaat de rest van de dag vaak aan het werken aan één van onze apps (zoals Atlas CRM) met tussendoor genoeg tijd voor gezelligheid, zoals een potje tafeltennis. Als het een vrijdag is of als we een release te vieren hebben, dan komt er aan het einde van de dag ook nog een biertje bij kijken.

Werken bij Avisi