Meewerkstage Content Creation

 • 40 uur

 • hbo / wo

 • Arnhem

Ben jij op zoek naar een meewerkstage bij één van de tofste IT-bedrijven van Nederland? Look no further, you've found it! Wil jij van alles leren over het aantrekken van nieuwe klanten én nieuw talent? En wil je toffe content creëren voor het boeien en binden van bestaande medewerkers? Tijdens deze meewerkstage bij Team Central Commerce ga je je bezighouden met content creatie! 

Wat ga je doen?

Team Central Commerce bestaat uit twee takken: de één gericht op de markt en de ander op aankomend talent. Tijdens deze stage ga je van beide kanten proeven! Aan de ene kant draag je bij aan het werven van nieuwe collega's en aan de andere kant ga je content creëren om toffe nieuwe klanten binnen te halen. Het werk is heel gevarieerd en jouw input en mening zijn ontzettend belangrijk, maar ook die van onze medewerkers. Als stagiair Content Creator heb jij veel contact met medewerkers binnen onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat de juiste informatie binnengehaald wordt om waardevolle content te produceren. 

Je gaat o.a.:

 • Toffe videocontent produceren voor op onze sociale media-kanalen, zoals TikTok, Instagram, Facebook & LinkedIn.
 • Helpen aan het opzetten van de Avisi Podcast. 
 • Meewerken aan campagnes door bijvoorbeeld artikelen, landingpagina's, cases en whitepapers te produceren om nieuwe klanten binnen te halen of nieuw talent te werven.
 • Stagiaires en medewerkers interviewen en dit verwerken in mooie content voor onze website. Video, tekst of bedenk wat anders!
 • Kijken naar wat voor content de doelgroep(en) boeit en waar zij zich bevinden. 

Jouw interesses? 

 • Marketingcommunicatie.
 • Mooie content creëren (voor social media, campagnes en podcasts).
 • Je creativiteit inzetten om telkens nieuwe dingen te bedenken.
 • Affiniteit met video is een pré.

Het team 

Ons team bestaat op dit moment uit drie Marketeers, een Visual Designer, twee Customer Success Managers en een Unit Lead Commerce. We staan bekend als een gezellig en uitgesproken team, waarbij we een sterke onderlinge verbondenheid hebben en onze can-do-mentaliteit vooropstaat. We vieren graag onze teamsuccessen met spontane borrels, maar ook met merkwaardige teamuitjes. We communiceren open met elkaar en helpen elkaar zoveel mogelijk. Kwaliteit staat voorop en we zoeken altijd naar een betere manier om resultaat te bereiken. Avisi is een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de toffe activiteiten door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek!

WIJ2

Profiel

Wij zijn op zoek naar een derdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Communicatie (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Sanne!

Gepubliceerd op: 18-11-2022

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur