Meewerkstage Design

  • 40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Ben jij op zoek naar een creatieve meewerkstage en vind je het interessant om een kijkje in de keuken te nemen van een Designer? Bij Avisi hebben wij een toffe meewerkstage waar jij alle fijne kneepjes van het design-vak gaat leren. Samen met onze Visual Designer ga jij toffe designs bedenken voor uiteenlopende projecten. Heb jij ons design van de Avisi Coding Challenge bijvoorbeeld al gezien en lijkt het je gaaf om hier je creatieve brein op los te laten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Het afgelopen jaar heeft onze Visual Designer een strakke en mooie nieuwe huisstijl neergezet. Alle uitingen die Avisi doet passen binnen deze huisstijl, met zo nu en dan een uitstapje naar nog een creatiever ontwerp zoals de bovengenoemde Coding Challenge. Onze Visual Designer maakt zowel fysieke als online designs. Je kunt hierbij denken aan afbeeldingen voor social media posts, banners, flyers, goodies, stickers, bedenk iets leuks en onze Designer ontwerpt het! Jij gaat als meewerkstagiair helpen bij het ontwerpen van al deze uiteenlopende projecten. Hierbij krijg jij veel vrijheid om iets creatiefs neer te zetten, natuurlijk bieden we je hierbij de juiste begeleiding! Ook kan je mee helpen in het opzetten van de huisstijl voor TechLab, waarbij onze collega's van het innovatieteam andere Software Developers willen inspireren te innoveren door middel van toffe YouTube video's.  

Daarnaast willen we onze designs naar een nóg hoger niveau tillen. We hebben nu onze mooie huisstijl, maar daarbij is het natuurlijk ook van belang of het past bij onze verschillende doelgroepen. Hierbij ga je samen met de Visual Designer onderzoeken welk design goed aansluit bij de doelgroep en wat werkt wellicht minder goed.

Het team 

Ons team bestaat op dit moment uit drie Marketeers, een Visual Designer, twee Customer Success Managers en een Unit Lead Commerce. We staan bekend als een gezellig en uitgesproken team, waarbij we een sterke onderlinge verbondenheid hebben en onze can-do-mentaliteit vooropstaat. We vieren graag onze teamsuccessen met spontane borrels, maar ook met merkwaardige teamuitjes. We communiceren open met elkaar en helpen elkaar zoveel mogelijk. Kwaliteit staat voorop en we zoeken altijd naar een betere manier om resultaat te bereiken. Avisi is een Great Place to Work, waar de informele sfeer, vrijheid en de toffe activiteiten door de medewerkers het meest worden gewaardeerd. Als dat is wat je zoekt, dan zit je bij Avisi op de juiste plek!

WIJ2

Profiel

Wij zijn op zoek naar minimaal een derdejaarsstudent die een opleiding volgt richting Grafische Vormgeving of een vergelijkbare studie. Voor deze stageplek is het een vereiste dat je al wel enige ervaring hebt met Adobe. Vind jij het interessant om veel vrijheid te krijgen en binnen onze huisstijl de uitdaging te hebben om zo creatief mogelijk te blijven?

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team. Het zou daarbij super zijn als jij je portfolio met ons kan delen!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Sanne!

Gepubliceerd op: 18-11-2022

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur