Meewerkstage ICT beheer

  • MBO

  • 40 uur

  • Arnhem

Avisi is een softwarebedrijf in Arnhem en wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst van studenten. Zoek jij een toffe meewerkstage waar geen dag hetzelfde is? Het ontzorgen van onze medewerkers en ze helpen bij incidenten, dat is waar het om draait bij de afdeling beheer. Wil jij weten wat dat allemaal inhoudt, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Eerlijk is eerlijk: de simpele taken zal je als eerste overnemen. Dit is helemaal niet erg, want zo leer je juist de organisatie goed kennen. Avisi biedt veel kennis en we geven je de ruimte om aan alle werkzaamheden te mogen snuffelen, zodat jij alles uit je stage kunt halen. Een beeld van een normale werkweek kunnen we niet geven, want elke dag is anders. Wel kunnen we aangeven waar je zoal mee te maken krijgt, bijvoorbeeld:

  • Het oplossen (of nog beter het voorkomen) van incidenten van onze medewerkers. 
  • Het managen van onze Wiki, ticketsysteem, netwerk, Confluence, ontwikkelstraat en de kantoorautomatisering. 
  • Het behandelen van security-incidenten.
  • Het communiceren met leveranciers.

Wat maakt Avisi anders dan andere bedrijven? Jij geeft het tempo aan waarin je wilt groeien! Zo mag je bijvoorbeeld ook een Jira Admin training volgen.

Jouw (technische) interesses?

We vinden het belangrijk dat je graag wil leren en communicatief vaardig bent. Waarom is dit nodig? Onze medewerkers kunnen nog weleens eigenwijs zijn en daarvoor moet je stevig in je schoenen staan. (knipoog)  Wat we wel belangrijk vinden is dat je basiskennis hebt van netwerken, de rest leren we je wel on the job. 

Het team

Ons beheerteam bestaat uit maar liefst één persoon. Één persoon die echt onmisbaar is in onze organisatie. Mochten er grote problemen zijn, dan staan er genoeg mensen voor je klaar om dit samen op te lossen. Zoals je toekomstige stagebegeleider zegt: "er zijn geen werktijden voor mij, maar verantwoordelijkheden." Je zult samen de werkzaamheden oppakken en dat vraagt wel eens van je om een keer om 20.00 uur 's avonds beschikbaar te zijn. Weer eens iets anders dan een 'standaard' stage van 9-5! Wat jouw stage het allerleukste maakt, is dat je de gehele organisatie kent en iedereen jou ook. Elke medewerker is blij om jou te zien!

Profiel 

Voor deze stageplek zoeken wij een student die de opleiding Expert IT systems and devices niveau 4 volgt of vergelijkbaar. 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Cas!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur