Meewerkstage juridische werkzaamheden

  • 40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Ben jij op zoek naar een toffe meewerkstage bij een IT-bedrijf waarbij je je kan verdiepen in verschillende juridische vraagstukken? Bij Avisi krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen! Klinkt dit als een stage voor jou? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Je gaat je bezighouden met het oplossen van juridische vraagstukken die actueel zijn in de organisatie. Denk hierbij aan onderwerpen zoals het reviewen van onze templates voor verwerkings- of geheimhoudingsovereenkomsten of het opstellen van contractuele overeenkomsten. We willen er graag zeker van zijn dat deze juist zijn. Daarnaast kun je denken aan AVG-vraagstukken of vele andere korte vragen die op het snijvlak liggen van security/privacy en legal. De onderwerpen lopen sterk uiteen, waardoor jij je breed kunt verdiepen in verschillende aspecten. Je krijgt hier dan ook zeker de ruimte voor om hier meer over te leren en natuurlijk de juiste begeleiding! 

Jouw interesses?

  • Security/privacy.
  • Legal.
  • HR-vraagstukken.

We verwachten niet dat je als meewerkstagiair al helemaal thuis bent in alle genoemde interesses, maar dat je er graag beter in wilt worden! Wat zou jij nog meer willen leren? 

Het team 

Je wordt onderdeel van ons team Security & Privacy. Ons team heeft jarenlange ervaring met het begeleiden en adviseren van onze software-teams op het gebied van security & privacy zowel aan de proces- en beleidskant als aan de inhoudelijk kant. Binnen ons team werken twee Security & Privacy Officers, de Systeembeheerder en een stagiair Systeembeheer. We houden van zowel hard werken als informeel kletsen, delen graag onze kennis en steunen en stimuleren elkaar. We zullen er alles aan doen om je thuis te laten voelen in ons team. Ook maken we graag tijd om onze behaalde successen met elkaar te vieren.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een derdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Rechten (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi Labs? Lees hier het verhaal van Sanne!

Gepubliceerd op: 07-06-2022

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur