Meewerkstage Marktonderzoek Central Commerce

  • 40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Ons Central Commerce-team groeit hard en zo ook onze doelen. Eén van deze doelen is om inzicht te krijgen in de markt van Merger & Acquisitions in IT. We bieden een Quality Assessment aan die helpt om de daadwerkelijke waarde van de IT-oplossing van bedrijven in kaart te brengen. Deze dienst bieden we op Software en Infra aan. Als meewerkstagiair ga jij deze markt onderzoeken! Ben jij een proactieve student en klinkt dit als een toffe uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer. 

Wat ga je doen?

Om te beginnen ga je de markt van Merger & Acquisitions in kaart brengen. Wanneer je dit inzicht verkregen hebt, laat je er een probleemanalyse op los. Welke mogelijke problemen voorzie je? Ook ga je kijken welke partners de beste fit zijn en onderzoek je wat de juiste ingangen zijn. Hoe kunnen we deze partners het beste bereiken? Op basis hiervan maak je een marketing & sales touch approach.

Wat zijn jouw interesses?

  • Marktonderzoek.
  • Content marketing.
  • Sales & IT.

Het team

Je komt te werken in het enthousiaste Central Commerce-team. Dit team is groeiende waardoor er veel leuke collega's zijn om van te leren. We zijn een informeel team met korte lijntjes, we werken graag hard en vieren onze successen ook graag met elkaar. Vier jij met ons het volgende behaalde succes?

Profiel

Wij zijn op zoek naar een derdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Commerciële Economie (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Sanne!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur