Meewerkstage OPS team ACS

  • 40 uur

  • HBO / WO

  • Arnhem

DevOps, een combinatie van ontwikkeling (Dev) en bedrijfsactiviteiten (Ops), is de bundeling van mensen, processen en technologie om doorlopend waarde aan klanten te bieden. Mooie definitie toch? Voor de Ops kant van DevOps zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair die van afwisseling houdt én veel wil leren. Jij ondersteunt onze klanten op hun omgevingen (Jira, Confluence, Gitlab en het custom build platform van de klant) en levert support aan onze interne klant, je collega's binnen Avisi. 

Wat ga jij doen?

Ons team ontwikkelt en beheert software voor het uitrollen van omgevingen op basis van Kubernetes. De OPS medewerkers, oftewel onze site reliability engineers, leveren tweede,- en derdelijns support aan onze klanten. Als meewerkstagiair mag jij je eigen tickets oppakken en daarbij meekijken met en leren van de ervaren collega's in je team. Je ondersteunt de ontwikkelaars en onze klanten en gaat steeds meer taken zelfstandig oppakken. Welke taken? Dat bepaal jij grotendeels zelf, wat wil jij leren? Waar liggen jouw interesses? We horen er graag meer over tijdens je kennismakingsgesprek. 

Jouw (technische) interesses?

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is dat je juist interesse hebt om hier beter in te worden. 

  • Linux
  • Kubernetes
  • AWS
  • Networking
  • Jira, Confluence en Gitlab
  • Docker

Het team 

Ons team bestaat uit Site Reliability Engineers en Software Engineers. Het is een relatief klein team waarbij samenwerking centraal staat. Ook zoeken we veel de samenwerking op met het andere team binnen onze unit. We beslissen zelf over onze roadmap en de werkzaamheden. Via de software die wij ontwikkelen, beheren we meer dan 40 productieomgevingen voor meerdere klanten. Je kan bij ons veel leren en ook daadwerkelijk impact maken!

Profiel

Jij volgt (minimaal) een hbo ICT-opleiding (of vergelijkbaar). Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons gezellige team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Abdel. 

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur