Meewerkstage: Positionering Avisi Tech Lab

  • 40 uur

  • HBO / WO

  • Arnhem

Hulp gezocht! Ben jij die proactieve student (vanuit de richting marketingcommunicatie) die nog op zoek is naar een toffe meewerkstage waar je mee kan helpen Avisi Tech Lab verder op de kaart te zetten? Lees dan verder en solliciteer!

Avisi Tech Lab heeft als doel om toffe en innovatieve software te delen met developers. De eerste aanzet hiervoor is gedaan, maar dit moet nog verder geprofessionaliseerd worden. Avisi Tech Lab is een initiatief van Avisi Labs , dit team doet actief onderzoek naar - en bouwt software met behulp van - nieuwe innovatieve technieken. Zo hebben ze Blockchain-technologie ingezet om een beleggingsapp voor Robeco te ontwikkelen, verdiepen ze zich in artificial intelligence (AI) en visualiseren ze onze software-architectuur met behulp van augmented reality (AR). Voor nog een voorbeeld van Avisi Tech Lab, klik hier of solliciteer naar deze toffe stage, we vertellen je graag nog veel meer! 

Wat ga jij doen?

Met jouw oog voor detail en frisse ideeën ga je ons helpen met het verder professionaliseren van de positionering van Avisi Tech Lab in de markt. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opzetten van een eigen YouTube-kanaal en verdere branding op de website. Ook ga je onderzoek doen naar de beste manieren om ons als techbedrijf te profileren om zo veel mogelijk IT'ers in Nederland kennis te laten maken met onze technische video's.

Jouw interesses?

  • Marketingcommunicatie
  • Online positionering
  • IT
  • SEO

Ook vind je het leuk om blogs en teksten voor de website te reviewen. Hiervoor is het belangrijk dat jij zeer goede kennis hebt van de Nederlandse taal.

Het team 

Avisi Labs is als team verantwoordelijk voor innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Niet alleen in softwareontwikkeling en innovatie zijn we erg bedreven, ook in gezelligheid en bier drinken! We zijn dan ook zeker op zoek naar iemand die een gezellig team kan waarderen en mee wilt doen met onze wekelijkse (online) pubquizzen!

Profiel: 

Wij zijn op zoek naar een derdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Marketing (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi Labs? Lees hier het verhaal van Randy!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur