Meewerkstage Software Engineer Avisi

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Wil jij graag meewerken aan een project dat er daadwerkelijk toe doet en waar dagelijks duizenden gebruikers van afhankelijk zijn? Wil jij je verdiepen in een nieuw domein en nieuwe technieken leren? Wil jij écht onderdeel zijn van het team en bijdragen aan het project? Lees dan snel verder!  

Wat ga jij doen?

Vanaf dag twee ga je al meewerken in ons team. Jouw werkzaamheden zijn onder andere: code schrijven, testautomatisering en scrum gerelateerde zaken. Je draait mee met onze sprints en je pakt eigen tickets op. Je gaat je verdiepen in het notarieel domein, wij werken namelijk aan projecten voor één van de grootste klanten van Avisi: de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Notarissen hoor ik je denken? Dit klink misschien wat stoffig, maar het is juist een heel gaaf en innovatief project waar jij deel van uit kan maken!

Jouw (technische) interesses?

  • Java / Kotlin / Scala.
  • Golang.
  • React.
  • Mircroservices.
  • Micronaut / Spring.

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is dat je juist interesse hebt om hier beter in te worden en het gaaf vindt om mee te denken aan slimme oplossingen.

Het team 

Het team is divers en mooi op elkaar ingespeeld waarbij iedereen zijn eigen expertise heeft. Zo is er een teamlid wat gericht is op de infrastructuur en het opzetten van een goede systeemarchitectuur. We hebben iemand met veel kennis van de nieuwste technieken en een ander teamlid die de kwaliteit extra in de gaten houdt (kwaliteit is uiteraard voor iedereen belangrijk). Daarbij hebben we nog een teamlid met affiniteit voor testen en iemand die zich juist weer meer op de frontend richt. Genoeg kennis en diversiteit om van te leren tijdens je stage, zowel binnen het team als bij Avisi!

Profiel: 

Jij volgt (minimaal) een HBO-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar). Heb jij in ieder geval ervaring met Java? 

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Tijmen!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur