Meewerkstage Software Engineer team Apps

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Als meewerkstagiair binnen het Avisi Apps team werk je samen met je team dat het verder ontwikkelen en verbeteren van de apps écht belangrijk vindt. Welke apps? Wij bouwen apps voor Atlassian producten, zodat klanten wereldwijd productiever en beter kunnen werken. 

Wat ga jij doen?

Je gaat direct na je start al meewerken in ons team.  De werkzaamheden zijn uiteenlopend. De nadruk ligt op het helpen van klanten met supportvragen en het oplossen van problemen/bugs (de snelste manier om te leren!). Daarnaast ga je de uitdaging aan door nieuwe features op te pakken en de producten te verbeteren / uit te breiden. Verder mag je overal bij meekijken: documentatie, cloud deployments, verbeteren van de kwaliteit, proces, etc. Het nemen van initiatief om zaken te verbeteren wordt zeer gewaardeerd. Je wordt echt onderdeel van het team, waarbij jij je eigen stage maakt en wij je daarbij helpen.

Jouw (technische) interesses?

  • Interesse in andere paradigma’s dan OO (functioneel).
  • Frontend apps. 
  • Open-source development.
  •  

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het gaat juist om waar jouw interesses liggen. Wat vind je leuk, waar wil JIJ beter in worden? Vind je het ook gaaf om mee te denken aan slimme oplossingen? Dan is deze meewerkstage voor jou!

Het team 

Wij, het Atlassian Apps team, zijn een jong en informeel team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van mooie producten. Het team bestaat uit een teamlead, meerdere software engineers, een UX designer en twee marketeers. Wanneer we een update uitbrengen vieren we dat graag met een nieuw biertje!

Profiel: 

Volg jij (minimaal) een hbo-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar)?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur