Meewerkstage Software Engineer team Tjonger

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Wil jij meeschrijven aan mooie code waar duizenden gebruikers afhankelijk van zijn? Als meewerkstagiair bij team Tjonger duik je in de wereld van het notariaat! Samen met het team werk je aan het upgraden van een applicatie voor notarissen. Ook krijg je tijd om deel te nemen aan onze toffe Techdays en Show&Tells om kennis op te doen én ook om kennis te delen met je collega's!

Wat ga jij doen?

Stagiair(e) of medewerker, het maakt niet uit, iedereen is écht een onderdeel van het team! Je wordt ingewerkt en al snel ga je lekker aan de slag. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: code schrijven, testautomatisering en Scrum-gerelateerde zaken. Je draait mee met onze sprints waar elke twee weken deployments naar productie gaan. Jij schrijft mee aan code die daadwerkelijk op productie gaat draaien. Dit heeft een grote impact, aangezien er meer dan 1000 notarissen op ons platform zijn aangesloten! 

Jouw (technische) interesses?

  • Het team maakt gebruik van o.a. de volgende technieken, tools en methodes: Java, Spring Boot, Angular, Docker, Gradle, Gitlab, CI/CD, Jira en Confluence. 
  • Meewerken aan een project met veel eindgebruikers en dus een grote impact maakt.
  • Jij houdt van nieuwe dingen ontdekken en wilt je verdiepen in het notariaal domein.
  • Zowel front- als backend werkzaamheden. 

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is of je juist interesse hebt om hier beter in te worden. Tijdens je stage ga je je in ieder geval verdiepen in de backend-ontwikkeling van een Spring Boot applicatie en frontend-ontwikkeling in Angular. 

Het team 

Ons team is bezig met een groot onderhoud project van het het CDR (Centraal Digitaal Repertorium,) voor de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). In het CDR wordt o.a. de digitale registratie van minuutakten (Google maar eens (lach)) gedaan. Ons team bestaat uit drie Software Engineers, een Test Engineer en een Teamlead. Verder lenen we soms een Requirements Engineer van de andere teams.

Het team is ontzettend gezellig, communiceert open, geeft elkaar feedback en houdt de lijntjes kort. 

Profiel: 

Jij volgt (minimaal) een hbo-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar) en je hebt ervaring met Java.

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons gezellige team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Cas!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur