Meewerkstage Software Engineer team Waal

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Zoek jij een toffe meewerkstage waarin jij kennis mag maken met de wereld van het notariaat? Ons team werkt voor de Stichting ECH (Elektronische Communicatie Hypotheken), dit is een samenwerking tussen de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) en banken van Nederland. We maken een webclient waarmee de notaris volgens een vast proces met de bank kan communiceren om zo hypotheken aan te vragen. De applicatie moet ook integreren met andere systemen en er zijn allerlei business rules om rekening mee te houden. Daarvoor gebruiken we o.a. Kotlin en Angular. 
Stichting ECH is verantwoordelijk voor zo’n 10 miljard euro aan hypotheken per maand. Hoe gaaf is het om hier actief bij betrokken te zijn en je bijdrage aan te leveren!

Wat ga jij doen?

Vanaf jouw tweede stagedag ben je een volwaardig lid van het team: je doet mee aan de dagelijkse stand-ups en je gaat natuurlijk mee ontwikkelen aan de software. Je zult je eerste tickets oppakken en deze in de eerste weken onder begeleiding uitvoeren. Al snel geven we jou veel vrijheid zodat je alle kneepjes van het vak kunt leren! Jouw werkzaamheden bij dit project zijn dan ook gevarieerd: je gaat meehelpen met het vertalen van de documenten van de software-architectuur naar software-implementaties. Daarnaast ga jij kennismaken met het (geautomatiseerd) testen van de software die je gebouwd hebt en ga je meedenken over verdere oplossingen. 

Jouw (technische) interesses?

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in bepaalde technieken. Het enige wat we van je vragen, is dat je juist interesse hebt om hier beter in te worden. We werken met Kotlin als backend-taal (als je Java kent, leer je dit zo), Angular als frontend en Postgres als database.

Het team

Ons team bestaat uit een teamlead, vier Software Engineers, een Test Engineer, een Requirements Engineer en wanneer nodig sluit de UX-designer aan. Ofwel, genoeg experts waar je tijdens je stage van kunt leren en de lijntjes zijn kort! Het team houdt ervan om mooie resultaten met elkaar te behalen waar kwaliteit voorop staat. De resultaten worden natuurlijk gevierd met speciaalbier, maar ook met gezellige (coronaproof) teamuitjes. 

We hebben in ons team ruimte voor twee meewerkstagiairs.

Profiel 

Volg jij (minimaal) een hbo-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar)? Heb jij In ieder geval ervaring met Java (Angular ervaring is een pré)? 

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Cas!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur