Meewerkstage Test Engineer team Waal

 • HBO / WO

 • 40 uur

 • Arnhem

Wil jij meehelpen om software development naar een hoge niveau te tillen én daarbij in het bijzonder test automation? Software testen doen we bij Avisi zoveel mogelijk geautomatiseerd met behulp van BDD (Cucumber) en tools zoals  SoapUI, Postman en JMeter. Als meewerkstagiair maak je onderdeel uit van het software-team, waarbij je nauw samenwerkt met onze ervaren tester. Jij zorgt ervoor dat de opgeleverde software werkt en blijft werken. Heb jij interesse in test automation? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen?

Software ontwikkelen doen we agile en in nauwe samenwerking met betrokken partijen. De acceptant is bij het hele ontwikkelproces betrokken en hier komt de kracht van BDD naar voren. Testen worden opgezet met Cucumber testscripts (feature files) welke gemakkelijk te lezen en begrijpen zijn (zelfs voor 'niet-techneuten'). Zodoende proberen we zo efficiënt mogelijk software te ontwikkelen en in productie te nemen. Er zijn ontzettend veel test tools en het is de wens van Avisi om zoveel mogelijk gebruik te maken van BDD voor het testen (en accepteren) van software. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het volgende:

 • Je bent onderdeel van het scrumteam, je doet mee aan standups, demo's en retrospectives. 
 • Samen met de tester is het jullie verantwoordelijk dat de opgeleverde software werkt en blijft werken. 
 • Jij zorgt ervoor dat de acceptant tevreden is met de kwaliteit van de software. 
 • Ook zal je onderzoek doen naar het zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van BDD voor het testen van software. Denk hierbij aan of het mogelijk is om een e2e testketen op te zetten om geautomatiseerd te testen en accepteren. En hoe zorgen we ervoor dat de acceptant zorgeloos kan accepteren?

Jouw (technische) interesses?

Als meewerkstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in de genoemde processen, tools en technieken. Het enige wat we van je vragen, is dat je juist interesse hebt om hier beter in te worden! 

 • Testen van software. 
 • Oplossen van problemen.
 • Leren van nieuwe technologieën.
 • Klantbeleving. 

Het team 

Ons team bestaat uit een Team Lead, vier Developers, een Test Engineer, een UX-designer en een Requirements Engineer. Ofwel, genoeg experts waar je tijdens je stage van kunt leren en de lijntjes zijn kort! Wij ontwikkelen de software in Kotlin en Angular. Als meewerkstagiair zal je ook testen in Cypress, BDD en Cucumber. Mooie resultaten met elkaar neerzetten vinden we belangrijk waar kwaliteit dan ook voorop staat. De successen worden natuurlijk gevierd met speciaalbier, maar ook met gezellige teamuitjes. Ook Avisi-breed organiseren we de successen met elkaar, bijvoorbeeld de Avisi-verjaardag!

Profiel

Jij volgt (minimaal) een hbo-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar) en hebt basiskennis van Java. Heb jij passie voor techniek en kun je goed zelfstandig werken (uiteraard met goede begeleiding)?

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur