Ben jij klaar voor Atlassian Cloud?

 

Het is geen geheim dat Atlassian's strategie Cloud-only is en daarom worden vanaf 2 februari 2024 de producten van Server niet meer ondersteund. Tijd om te kijken naar de mogelijkheden van Atlassian Cloud! Wij helpen onze klanten om zo probleemloos mogelijk te migreren naar Atlassian Cloud. 

 

Licentievoordelen

Als je op dit moment gebruiktmaakt van Server-licenties en je wilt naar de Atlassian Cloud migreren, zijn er een aantal voordelen die Atlassian op dit moment aanbiedt:

 

  • Cloud Migration Trial-licenties die worden aangeboden tot het einde van de looptijd van je Server licenties (met een maximum tot 12 maanden) of;

  • Een creditatie van je al betaalde Atlassian Server-licenties, die tot korting wordt berekend wanneer Cloud-licenties worden aangekocht nadat succesvol naar Cloud is gemigreerd;

  • Cloud loyalty discounts vanaf 2000 gebruikers. Dit houdt aanvullende korting in voor Atlassian Cloud applicaties voor user tiers vanaf 2000 users.

Wat kan Avisi voor jou betekenen?

Inzicht in de consequenties

Aan de hand van een korte analyse analyseren wat de consequenties zijn van een migratie naar de Atlassian Cloud.

Advies over de aanschaf van licenties

We geven advies over de verschillende Atlassian Cloud plans voor de aanschaf van licenties.

Aanvullende korting

We kunnen aanvullende korting aanbieden op de aanschaf van Cloud-licenties.

Tijd om te migreren

We kunnen de migratie voor jou naar de Atlassian Cloud uitvoeren.

roel
roel

Cloud Readiness Assessment.

Tijdens een Cloud Readiness Assessment doen we een korte intake van een halve dag waarbij we de omgevingen van jouw organisatie in kaart brengen (inclusief apps, integraties en versies).

 

Hierna brengen we de consequenties van een Cloud-migratie in kaart. Zo wordt bijvoorbeeld onderzocht of alle data (ook van Marketplace Apps) probleemloos gemigreerd kunnen worden naar Cloud.

Tenslotte maken we een inschatting van de benodigde migratietijd en de te nemen stappen voorafgaand aan de migratie om jouw omgeving Cloud-ready te maken.

Offerte en uitvoering van de proefmigratie

Met een proefmigratie kunnen we eventuele problemen vóór zijn en de impact van de productiemigratie minimaliseren.

 

Na de proefmigratie weet je wat de consequenties zijn van de Cloud-migratie en weet jij hoeveel tijd de uiteindelijke productiemigratie in beslag zal nemen.

Offerte voor de productiemigratie, aanschaf Cloud licenties en nazorg

Na de acceptatie van het resultaat van de proefmigratie kunnen we een offerte maken voor de productiemigratie en ook de aanschaf van Cloud licenties finaal maken.

Als je overstapt van Server op Cloud biedt Atlassian je voordeel aan via ons als Platinum Partner!

Neem contact op over het migreren naar de Atlassian Cloud!