Wat is monday.com?

 

monday.com is een krachtig online platform voor teammanagement en bevordering van samenwerking. Het biedt een centrale locatie waar teams hun werk, processen, tools en bestanden kunnen beheren om zo makkelijker samen te werken, overzicht te creëren en onderlinge communicatie te verbeteren.

 

Met behulp van visuele dashboards, heldere processen en automatiseringen voor repetitief handmatig werk, kunnen teams beter plannen, efficiënter samenwerken en hun werk prioriteit geven. monday.com is gemakkelijk te gebruiken en aan te passen aan de specifieke behoeften van elk team.

monday-logo-2
monday.com partner

Aantrekkelijke interface.

 

Naast dat het platform de samenwerking en communicatie tussen teams stroomlijnt, kenmerkt monday.com zich ook door de aantrekkelijke interface. Het is een visueel platform dat het eenvoudig en makkelijk maakt om te gebruiken. Door vele taken en tijdslijnen die zijn uitgezet, kunnen teams overweldigd raken. De dashboards van monday.com zijn zodanig ingericht dat iedereen er gemakkelijk doorheen kan navigeren.

 

monday.com maakt bijvoorbeeld gebruik van een kleurcoderingsschema om projecten te visualiseren en houdt de voortgang van taken bij. Zo zie jij in één oogopslag alle informatie die jij nodig hebt en draai je in één handomdraai rapportages uit. Dat is pas handig!

 

Of je nu een klein bedrijf bent of grootschalige projecten met verschillende afdelingen aanpakt, monday.com biedt de flexibiliteit en functionaliteit om teams hun doelen te laten bereiken, productiviteit te verhogen en werkprocessen te vereenvoudigen. De consultants van Avisi zijn er om je te adviseren, helpen of samen met je jouw monday.com omgeving te implementeren.

 

monday.com gold partner Avisi
badges-monday

Gecertificeerd Gold partner.

 

Als gecertificeerde Gold Partner van monday.com, biedt Avisi jou als eindgebruiker een reeks diensten aan, waaronder consultancy, onboarding, implementatie en maatwerk.

 

Onze consultants volgen de nieuwste ontwikkelingen op monday.com op de voet, zodat ze altijd up-to-date zijn en je het juiste advies kunnen geven in elke situatie. Samen met monday.com kunnen wij bij Avisi jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

 

Onze monday.com diensten.

 

Als gecertificeerd monday.com partner bieden wij een breed aanbod aan services, zoals producttrainingen, consultancy en ondersteuning.

 

Laat ons samen werken aan het optimaliseren van jouw monday.com ervaring!

samenwerken-avisi MG2022_06_29_AVISI_DAG_3_0153 2022_06_28_AVISI_DAG_20563
samenwerken-avisi

Onboarding & Training.

Als (toekomstige) gebruiker van monday.com helpen we je graag bij het inrichten en optimaal benutten van het platform binnen jouw organisatie. We optimaliseren workflows, geven trainingen en ondersteunen bij het onboarden van jouw teams. Samen zorgen we voor een efficiënte en effectieve inzet van monday.com in jouw bedrijfsvoering.

Vraag een gratis consult aan
MG2022_06_29_AVISI_DAG_3_0153

Product Support.

Als eindgebruiker van monday.com staat er voor jouw organisatie altijd één vast aanspreekpunt klaar voor al je vragen en ondersteuning. Wij helpen je om het dagelijkse gebruik van monday.com soepel te laten verlopen en houden je op de hoogte van nieuwe updates. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is!
Vraag een gratis consult aan
2022_06_28_AVISI_DAG_20563

Licenties & Consultancy.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste oplossing, wij staan altijd voor je klaar. Samen werken we aan de optimale inrichting van monday.com en onze consultants denken mee om het perfecte plan te vinden voor jouw specifieke situatie. 
Vraag een gratis consult aan

Waar ga jij monday.com voor gebruiken?

Als gecertificeerd monday.com partner biedt Avisi een breed aanbod aan services, zoals producttrainingen, consultancy en ondersteuning.

Development
Marketing
Projecten
Verkoop en CRM

Development

Pas elk proces, workflow en sprint aan aan de manier waarop jouw agile team werkt in minuten. Maak en beheer kolommen voor status, prioriteit en synchroniseer taken tussen verschillende borden.

 

Lees meer

Marketing

Werk optimaal samen en deel alle relevante informatie op één plek. Communiceer direct met al je teamleden en je blijf continue op de hoogte van alles wat er speelt in de projecten. Deel bestanden en ontvang direct feedback.

 

Lees meer

Projecten

Samen zorgen we voor de optimale inrichting van monday.com binnen de organisatie. We optimaliseren de workflows, verzorgen trainings-sessies en ondersteunen bij de onboarding van de verschillende teams.

 

Lees meer

Verkoop en CRM

Importeer en leg nieuwe leads vast, breng eenheid in je deal en contact informatie en centraliseer je communicatie door je Gmail of Outlook te integreren. Leg elke interactie met je klanten vast en bouw aan langdurige relaties - alles in één aanpasbaar platform.

 

Lees meer

Meet the team.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste oplossing, Esther, Joël en Lukas staan altijd voor je klaar. Samen met jou werken zij aan de optimale inrichting van monday.com en ze denken mee om het perfecte plan te vinden voor jouw specifieke situatie. 

Plan een gratis consult in
monday.com team Avisi

Wil je meer weten over monday.com?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!