monday for developers

Maximaliseer de impact van je product, ontwerp en R&D teams met monday.com door efficiënte Agile workflows.

 

 

Optimaliseer Agile processen met monday.com

 

Pas jouw processen, werkstromen en sprints snel aan met monday.com en optimaliseer jouw Agile team's werkproces. Creëer en beheer eenvoudig kolommen voor status en prioriteit en synchroniseer taken tussen verschillende borden. Maak het werkproces nog efficiënter en beter georganiseerd door goedkeuringen te automatiseren. Verhoog de productiviteit en prestaties van jouw Agile team met monday.com.
monday for developers_sprint management
board_with_automations_dev

Een platform dat voor jou werkt.

 

Van het automatisch toewijzen van taken tot het synchroniseren van commits vanuit GitHub, bespaar kostbare tijd door op maat gemaakte automatisering in te stellen, zodat je team zich kan concentreren op het uitvoeren van effectieve producten.

Werk effectief samen en voorkom silos.

 

Met monday.com creëer je transparantie en effectieve samenwerking binnen je team. Dankzij het centrale platform bespaar je tijd en vermijd je onnodige silos. Blijf altijd up-to-date met de laatste informatie, deel bestanden en ontvang direct feedback, zodat jij samen met je team het beste resultaat bereikt.
monday-development voorkom silos

Onze services

P1150157
P1150157

Onboarding & Training.

Als (toekomstige) gebruiker van monday.com helpen we je graag bij het inrichten en optimaal benutten van het platform binnen jouw organisatie. We optimaliseren workflows, geven trainingen en ondersteunen bij het onboarden van jouw teams. Samen zorgen we voor een efficiënte en effectieve inzet van monday.com in jouw bedrijfsvoering.
Vraag een gratis consult aan

Product Support.

Als eindgebruiker van monday.com staat er voor jouw organisatie altijd één vast aanspreekpunt klaar voor al je vragen en ondersteuning. Wij helpen je om het dagelijkse gebruik van monday.com soepel te laten verlopen en houden je op de hoogte van nieuwe updates. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is!
Vraag een gratis consult aan

Licenties & consultancy.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste oplossing, wij staan altijd voor je klaar. Samen werken we aan de optimale inrichting van monday.com en onze consultants denken mee om het perfecte plan te vinden voor jouw specifieke situatie. 
Vraag een gratis consult aan