monday.com for marketing

Verhoog je marketing impact met een goed gestructureerde strategie.

 

Maximaliseer samenwerking en houd alle belangrijke informatie op één centrale locatie. Communiceer direct met je team en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in je projecten. Deel bestanden en verkrijg snelle feedback door te werken met monday.com!
monday-for marketeers -strategy
monday-for marketeers -schedule campaigns

Automatiseer je campagneplanning.

 

Met monday.com kun je jouw marketing- en creatieve campagnes eenvoudig plannen en beheren door het automatiseren van de workflows en de planning. Je houdt eenvoudig grip op de best presterende keywords, deadlines van campagnes en nieuwe goedkeuringen, wat resulteert in een efficiëntere en gecoördineerde aanpak van je marketing- en creatieve activiteiten. 

Verbeter productiviteit en effectiviteit in het creatieve proces.

 

Met monday.com kun je het complete creatieve proces stroomlijnen vanaf de initiële conceptontwikkeling tot aan de uiteindelijke lancering. Houd overzicht over de vooruitgang en deadlines, deel informatie en feedback en blijf altijd op de hoogte van wat er gebeurt. Maak de samenwerking tussen je teamleden eenvoudiger en efficiënter. Door te integreren met Adobekun je het  complete design proces.
monday-for marketeers -creative process

Onze services

P1150157
P1150157

Onboarding & Training.

Als (toekomstige) gebruiker van monday.com helpen we je graag bij het inrichten en optimaal benutten van het platform binnen jouw organisatie. We optimaliseren workflows, geven trainingen en ondersteunen bij het onboarden van jouw teams. Samen zorgen we voor een efficiënte en effectieve inzet van monday.com in jouw bedrijfsvoering.
Vraag een gratis consult aan

Product Support.

Als eindgebruiker van monday.com staat er voor jouw organisatie altijd één vast aanspreekpunt klaar voor al je vragen en ondersteuning. Wij helpen je om het dagelijkse gebruik van monday.com soepel te laten verlopen en houden je op de hoogte van nieuwe updates. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is!
Vraag een gratis consult aan

Licenties & consultancy.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste oplossing, wij staan altijd voor je klaar. Samen werken we aan de optimale inrichting van monday.com en onze consultants denken mee om het perfecte plan te vinden voor jouw specifieke situatie. 
Vraag een gratis consult aan

Verbeter je marketingcampagnes met monday.com en optimaliseer je workflows.