monday.com for projects

Plannen, beheren en samenwerken aan elk project of portfolio.

Verbind alle onderdelen van je projecten om de impact te vergroten en je doelen sneller te bereiken. 

Beheer je projecten
op een centrale plek

 

Beheer eenvoudig meerdere projecten vanuit één tool. Maak dashboards op maat, ken taken toe aan teamleden en vind bottlenecks en risico's voor het te laat is. 
monday.com for projects
monday.com for projects

Stel je team  samen en onboard ze snel en gemakkelijk.

 

Ga snel aan de slag met honderden visuele en aanpasbare sjablonen - of maak je eigen sjablonen.

Werk efficiënt samen.

 

Centraliseer communicatie tussen teams in één platform. Voorkom miscommunicatie, wijs middelen toe en informeer real-time over veranderingen voor soepele projectvoortgang.
monday.com for projects
monday.com for projects

Al je werkzaamheden in één oogopslag.

 

Maak een perfect hoog niveau overzicht voor je team op een platform zonder coderen. Bekijk eenvoudig al je lopende werkzaamheden in één oogopslag.

Onze services

samenwerken-avisi
samenwerken-avisi

Onboarding & Training.

Als (toekomstige) gebruiker van monday.com helpen we je graag bij het inrichten en optimaal benutten van het platform binnen jouw organisatie. We optimaliseren workflows, geven trainingen en ondersteunen bij het onboarden van jouw teams. Samen zorgen we voor een efficiënte en effectieve inzet van monday.com in jouw bedrijfsvoering.
Vraag een gratis consult aan

Product Support.

Als eindgebruiker van monday.com staat er voor jouw organisatie altijd één vast aanspreekpunt klaar voor al je vragen en ondersteuning. Wij helpen je om het dagelijkse gebruik van monday.com soepel te laten verlopen en houden je op de hoogte van nieuwe updates. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is!
Vraag een gratis consult aan

Licenties & consultancy.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste oplossing, wij staan altijd voor je klaar. Samen werken we aan de optimale inrichting van monday.com en onze consultants denken mee om het perfecte plan te vinden voor jouw specifieke situatie. 
Vraag een gratis consult aan