monday.com for CRM

Een flexibel en intuïtief CRM.

 

Pas eenvoudig jouw CRM aan zonder ontwikkelhulp. Pas verkoopfasen aan, voeg zoveel kolommen toe als je wilt, beheer meerdere pijpleidingen tegelijk en nog veel meer.
monday.com-for-sales-crm
monday.com-for-sales-email-integration

Alle communicatie met je klant op één plek.

 

Door te integreren met je email communiceer je efficiënt met al je contacten. Verzonden e-mails worden automatisch gelogd. Blijf op de hoogte van alle contacten met je klanten en gebruik gepersonaliseerde email sjablonen om tijd te besparen. 

Bespaar kostbare tijd door je verkoopproces te automatiseren.

 

Wees ervan verzekerd dat alle relevante informatie wordt gedeeld tussen sales, klantenservice en accountmanagers. Iedereen is real-time op de hoogte van alles wat er speelt bij je klanten.
monday.com-for-sales-automate-process
monday.com-for-sales-Deal

Krijg direct een volledig inzicht in alle deals.

 

Met één klik heb je snel toegang tot alle informatie die je nodig hebt om deals te sluiten. Bekijk contactgegevens, begrijp de voortgang van de deal en weet altijd wat de volgende stap is.

Onze services

P1150157
P1150157

Onboarding & Training.

Als (toekomstige) gebruiker van monday.com helpen we je graag bij het inrichten en optimaal benutten van het platform binnen jouw organisatie. We optimaliseren workflows, geven trainingen en ondersteunen bij het onboarden van jouw teams. Samen zorgen we voor een efficiënte en effectieve inzet van monday.com in jouw bedrijfsvoering.
Vraag een gratis consult aan

Product Support.

Als eindgebruiker van monday.com staat er voor jouw organisatie altijd één vast aanspreekpunt klaar voor al je vragen en ondersteuning. Wij helpen je om het dagelijkse gebruik van monday.com soepel te laten verlopen en houden je op de hoogte van nieuwe updates. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is!
Vraag een gratis consult aan

Licenties & consultancy.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste oplossing, wij staan altijd voor je klaar. Samen werken we aan de optimale inrichting van monday.com en onze consultants denken mee om het perfecte plan te vinden voor jouw specifieke situatie. 
Vraag een gratis consult aan