Het laatste nieuws

Blog

De voor- en nadelen van Go op een rij

Go is de programmeertaal van Google. De taal is het stadium 'newbie' voorbij en wordt gebruikt door enkele grote bedrijven. Toch is de taal nog niet mainstream. Hoe zit dat?

lees meer

Succesvolle 1e Avisi Inhousedag voor jong IT talent

Op donderdag 19 april organiseerde Avisi haar allereerste Inhousedag voor informatica-studenten; dé mogelijkheid om kennis te maken met Avisi. Het was een zeer geslaagde dag voor zowel Avisi als de studenten.

lees meer

Onboarding and Asset Management using Jira and Confluence

At Avisi we strive to automate as much as we can, it's in our DNA. We do this because we like it, but more importantly, we do it to reduce the strain of repeatable tasks and to eliminate the human error factor. When possible, we also try to introduce the fun factor into some automated work processes, like for example, the gamification of employee onboarding...

lees meer

Expertises

Deze bedrijven gingen u voor

Betrokken en gedreven, zo ervaar ik de mensen van Avisi. Het zijn vaklieden die primair goed werk willen leveren.

Mr. G.J.C. Lekkerkerker

Legal advisor

De professionals van Avisi zijn gedreven, klantgericht en denken mee in het oplossen van problemen. Wat ons zeer aanspreekt is dat de kwaliteit van het werk altijd voorop staat!

Pedro van Heumen

Factory Automation Engineer

Avisi is een goede, kritische adviespartner die meedenkt en te allen tijde de doelstellingen van de klant in het achterhoofd houdt.

Suzanne Adrichem

PMO

Al bijna 10 jaar werken wij succesvol samen met Avisi aan de ontwikkeling en het beheer van het PEC-platform van de KNB en de daarop gesitueerde applicaties, registers en externe interfaces. Ik heb de mensen van Avisi leren kennen als zeer deskundig, vastberaden, vriendelijk en met oog voor de wensen van de klant.

Robert Broek

Manager

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8124.03.617.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001