Waarom Agile?

Bij Avisi ontwikkelden we al software volgens de Agile methodiek voordat het Agile Manifesto werd gepubliceerd. Onze hele organisatie werkt Agile. Agile gaat over werken op de meest efficiënte manier om verspilling te voorkomen en snel waardevolle, toepasbare en meetbare resultaten te creëren.

Grondig alles van te voren plannen werkt niet altijd, want:

  • het is onmogelijk om alle details van een complexe implementatie van te voren te overzien;
  • zaken veranderen onvermijdelijk tijdens het proces;
  • de interpretatie van de requirements leidt zelden tot klanttevredenheid.
Waarom Agile? expertise logo

Uit ervaring weten we dat de Agile methodiek een duidelijk en volledig inzicht kan geven in projecten. Dit inzicht zorgt voor betere rapportages en planning, waarmee u stakeholders en management kunt overtuigen. Agile werken helpt ook bij het creëren van een betere werkomgeving, omdat teamleden genieten van hun werk en er veel minder tijd wordt verspild aan vergaderingen en management. Het resultaat is dat het team meer tijd heeft om zich te concentreren op het verbeteren van de feitelijke producten, de relaties met klanten en als resultaat wordt de medewerkerstevredenheid verhoogd.

Wij geloven in Agile
Wij geloven in Agile. Daarom helpen wij onze klanten de theorie en de ondersteunende applicaties te overbruggen door hen te ondersteunen bij het ontwikkelen en toepassen van hun Agile processen. Onze coaches hebben jarenlange ervaring met Agile, training en coaching en beschikken over hands-on ervaring als scrum masters, product owners en teamleden in Agile teams.

Onze ervaring met het doorvoeren van Agile transformaties zorgt er bovendien voor dat u uw Agile transformatie snel op de rit heeft en de gangbare valkuilen ontwijkt. 

Hoe wordt u Agile?

Agile is een manier van denken die een bedrijf zich volledig eigen moet maken. Een bedrijf moet het voelen, leven en ademen om Agile te kunnen groeien. Dit is een proces dat inzet en betrokkenheid vereist vanuit de hele organisatie. Om Agile te worden is het belangrijk om veranderingen te implementeren in kleine iteratieve stappen. We raden hiervoor een 'train de trainer' benadering aan met als doel om uw organisatie Agile te leren denken en werken. Dit om zelf de kennis blijvend te ontwikkelen en behouden. Onze benadering bestaat uit introductie trainingen, rolgebaseerde trainingen en coaching on the job.

Wij helpen op een hands-on manier organisaties om Agile te worden. We ondersteunen u bij de transformatie naar Agile van begin tot eind. Ons doel is om langetermijn relaties met u op te bouwen en om uw adviseur te worden voor alles wat Agile betreft.

Hoe wordt u Agile? expertise logo

1 uur gratis consult

Als u meer wilt weten over hoe Avisi uw organisatie kan helpen om meer Agile te worden, boek dan een uur gratis consult of neem contact met ons op per telefoon (+31 88-2847400) of door te klikken op de onderstaande knop.

1 uur gratis consult expertise logo

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001