Hoe is de kwaliteit van uw software?

Heeft u het gevoel dat uw software uw hooggespannen verwachtingen niet langer waar kan maken? Wilt u sneller kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden? Of heeft u een concreet probleem met uw software? Dan is het raadzaam om een expert kritisch en objectief te laten kijken naar codekwaliteit, robuustheid van de architectuur, schaalbaarheid en het ontwikkelproces.

Wij beschikken over diverse audit-experts en voeren regelmatig audits uit. Onze mensen hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van audits, maar ook hands-on en in-depth ervaring in het bouwen en het verder uitbouwen van draaiende softwaresystemen. Onderaan deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van audits die wij eerder hebben uitgevoerd.

Gratis audit
In plaats van te investeren in verkopers of kostbare reclamecampagnes, kiezen wij ervoor om onze kennis te delen met nieuwe klanten. We geven daarom elke maand één gratis audit weg, zodat we u direct kunnen overtuigen van onze toegevoegde waarde. Klik op de knop hieronder en neem contact met ons op!

Hoe is de kwaliteit van uw software? expertise logo
  • Internetservices
  • Essent
  • Van Brug
  • Terberg Leasing

Waarom een audit door Avisi?

Code expert

We halen de code niet simpelweg door een programma of tooling heen, maar kijken zelf als experts naar de code.

Vertrouwen

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens en data om.

Concrete handvaten

Het advies dat we opleveren biedt u concrete en werkbare aanbevelingen waarmee u direct aan de slag kunt.

Deze bedrijven gingen u voor

Dataplaza, onderdeel van Van Brug, is een startup die in eerste instantie is begonnen met het ontwikkelen van een functioneel goed werkend product. Na verloop van tijd verschoof de focus van het...
Terberg Leasing behoort tot de top 10 van autoleasemaatschappijen van Nederland en is de grootste onafhankelijke leasemaatschappij van Nederland. Met het merk Justlease.nl zet Terberg Leasing in op...
Powerhouse is een bedrijf dat energie levert aan met name de glas- en tuinbouw. Powerhouse heeft hiervoor een eigen softwarepakket ontwikkeld sinds 2007. Na overname door Essent heeft Essent aan...
IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT- en cloud solutions. Zij ontwerpt, bouwt en beheert bedrijfskritische IT- en cloudoplossingen en biedt...

Onafhankelijk oordeel

We komen niet om te veroordelen, wij komen om objectief te contoleren en een concreet, werkbaar advies te presenteren.

Vrijblijvend

Wij auditen uw code gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Persoonlijke aanpak

We komen persoonlijk langs om een goed beeld te krijgen van uw wensen en het systeem dat we gaan auditen. Bovendien wordt de audit op locatie door onze ontwikkelaar uitgevoerd.

Gratis audit

Hoe is de kwaliteit van uw software? Heeft u twijfels over de architectuur? Is uw applicatie toekomstbestendig? Laat het ons gratis en vrijblijvend voor u toetsen. Wij geven elke maand één gratis audit weg! Dit is hoe het werkt:

  • U neemt contact met ons op via onderstaand formulier.
  • We bellen u z.s.m. terug om uw situatie, wensen en behoeften te bespreken.
  • We maken iedere maand een selectie en kiezen een winnaar.
  • We komen persoonlijk langs om een goed beeld te krijgen van uw wensen en het systeem dat we gaan auditen.
  • Daarna voeren wij de daadwerkelijke audit uit en presenteren wij u concrete, werkbare aanbevelingen die u direct kunt oppakken ter verbetering.
Gratis audit expertise logo

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001