Avisi Managed Environments

Als applicatie-performance er toe doet

Applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Bij bedrijfskritische applicaties is dit een vereiste. Je wilt je klanten immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is alleen niet eenvoudig om 24/7 een optimale performance te bieden. Je hebt te maken met wekelijkse updates en onderliggende infrastructuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over aanvullende tooling, zoals logging. Dit zijn complexe structuren die onderhoud, inzicht en expertise vereisen. Inzicht en expertise die wij jouw organisatie kunnen bieden met Avisi Managed Environments (AME).

Applicaties zijn niet statisch

Veel organisaties besteden hun infrastructuur uit aan Managed Services Providers, Hosting Providers of Cloud leveranciers. Deze providers zijn gespecialiseerd in het continu bewaken van de applicatie-performance. Deze partijen zien echter één ding over het hoofd: jouw applicaties wijzigen continu. Waarbij deze partijen zich richten op State, oftewel het bewaken van de status quo, richt Avisi Managed Environments zich juist op Change

Wij ontwikkelen ook software

Omdat wij zelf ook software ontwikkelen, begrijpen wij als geen ander dat de State-mindset niet werkt voor continu ontwikkelende applicaties. Software is een oneindig proces. Dit vereist een andere manier van werken. Daarom werken wij met Kubernetes om applicaties op 100% geautomatiseerde wijze te beheren. 100%? Ja, echt 100%!

 

Voordelen van Avisi Managed Environments

Avisi Managed Environments levert jou vele voordelen op. We hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

Avisi Application Performance Stack

Om het optimale te halen uit je applicaties, krijg je met Avisi Managed Environments een Performance Stack waarmee je alle benodigde inzichten krijgt in de prestaties van jouw applicaties. Hiermee heb je alle tools in handen om analyses uit te voeren, te troubleshooten en verbeteringen door te voeren.

Al 20 jaar zijn wij verantwoordelijk voor de performance van bedrijfskritische applicaties. Wist je bijvoorbeeld dat wij verantwoordelijk zijn voor het goed performen van alle onroerend goed transacties

Levert jouw IT-infrastructuur optimale performance? Of kan het nog wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf download de brochure om meer te weten te komen over de ultieme applicatie performance. 

Laat jouw applicaties optimaal presteren!

Download de brochure