Only Once is een startup met een revolutionair idee. Met Only Once krijg je de controle terug over je persoonlijke- en/of bedrijfsgegevens met behulp van een online elektronische kluis. Op het (online) Life Platform kan je eenmalig centraal je persoonlijke- en/of bedrijfsgegevens invoeren en onderhouden en vervolgens beschikbaar stellen aan personen en partijen met wie je zaken doet. Iedere verandering in deze gegevens, bijvoorbeeld een telefoonnummer, pas je zelf aan en al je contacten krijgen automatisch een update. Je hebt dus geen frustratie meer van herhaalde invoer van steeds weer dezelfde gegevens. Kortom: een veilige en efficiënte manier om digitale gegevens uit te wisselen.

Only Once heeft zijn software laten ontwikkelen door een externe partij. Op een gegeven moment was men minder tevreden over de output van het bedrijf en is er besloten om onderzoek te doen naar mogelijke oorzaken. Avisi heeft samen met een adviseur van Only Once gekeken naar het software-ontwikkelproces en de staat van de opgeleverde software.

De softwarecode is gebenchmarkt ten opzichte van de gangbare normen voor andere marktpartijen en er zijn interviews geweest met de ontwikkelpartijen over de gang van zaken. Na afloop is er een rapport opgesteld met daarin voor alle betrokken stakeholders een aantal conclusies en aanbevelingen, waarna beide partijen samen verder konden werken aan de ambitieuze groeiplannen van Only Once.

"Van de vele softwarebedrijven op de markt in Nederland zijn er maar een paar die hun vak echt beheersen. Avisi is er daar één van." Roel Peels, CEO.

Onze auditexpert


Robin van Breukelen

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001