Powerhouse is een bedrijf dat energie levert aan met name de glas- en tuinbouw. Powerhouse heeft hiervoor een eigen softwarepakket ontwikkeld sinds 2007. Na overname door Essent heeft Essent aan Powerhouse gevraagd of hun softwarepakket ook geschikt gemaakt kan worden voor de grootzakelijke B2B klanten van Essent.

Eén van de vraagstukken hierin was de kwaliteit van de huidige software. Een expert van Avisi heeft in een kort tijdsbestek gekeken naar de onderliggende software en zich daarbij met name gericht op de onderhoudbaarheid van de huidige software en de uitbreidingsmogelijkheden. Naast het benchmarken van de software tegen algemene normen is er gekeken naar een aantal (kritische) componenten in de code. Zodoende is er niet alleen een algemeen advies gegeven maar zijn er ook inhoudelijke adviezen gegeven over hoe de kwaliteit naar een nog hoger niveau getild kan gaan worden.

Maak kans op een gratis audit!

Hoe is de kwaliteit van uw software? Heeft u twijfels over de architectuur? Is uw applicatie toekomstbestendig? Laat het ons gratis en vrijblijvend voor u toetsen. Wij geven elke maand één gratis audit weg! Klik hier voor meer informatie.

Onze auditexpert


Robin van Breukelen

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001