Graydon biedt zakelijke informatie die van cruciaal belang is voor organisaties die verantwoord zaken willen doen, voorsprong willen nemen en vruchtbaar willen samenwerken. Ruim 11.000 bedrijven in heel Nederland baseren hun bedrijfsbeslissingen dagelijks op het advies van Graydon. Graydon maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van lokale partners. Zo hebben klanten online toegang tot bedrijfsinformatie over 80 miljoen bedrijven wereldwijd, waardoor bedrijven zowel lokaal als internationaal verantwoord zaken kunnen doen. Avisi heeft voor Graydon een sociaal intranet opgezet en geïmplementeerd.

Aanleiding

Bij Graydon werden twee platformen voor intranet, Joomla en Confluence, door elkaar heen gebruikt. Confluence werd voornamelijk gebruikt door projectmedewerkers, omdat daar de projectdocumentatie werd gedeeld. Joomla, het andere intranet, diende met name voor aankondigingen en nieuws binnen de organisatie. Slechts een handjevol mensen was actief op Confluence, omdat het voor veel medewerkers te overweldigend en onduidelijk bleek te zijn. Het was ook geen noodzakelijke tool en het gebruik werd niet actief gestimuleerd. Het probleem van Joomla was dat er slechts twee beheerders waren die pagina's konden bewerken. Het gevolg: achterhaalde informatie, oud nieuws en een rap dalende interesse in Joomla.

Graydon vind het belangrijk dat alle medewerkers dezelfde informatie en documentatie kunnen inzien en gebruiken om kennis te delen en daardoor beter te kunnen (samen)werken en daarom gingen zij op zoek naar een nieuwe oplossing. Het doel was om een nieuw, laagdrempelig platform te creëren dat voor iedereen toegankelijk is en waarbij de gebruiksvriendelijkheid de hoogste prioriteit had. Avisi heeft dat platform voor Graydon opgezet en geïmplementeerd.

Waarom Avisi?

Suzanne Adrichem, PMO bij Graydon: "Avisi is een erkend Atlassian partner, dat sprak ons direct aan. Daarnaast reageerde Avisi heel uitgebreid en gedetailleerd op onze initiële vragen en lieten zij direct blijken wat ze kunnen. Ook tijdens onze eerste persoonlijke ontmoeting bleek al snel dat de ideeën van Avisi het beste aansloten bij onze wensen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Avisi toonde aan ervaring te hebben met een vergelijkbaar traject en dat gaf ons vertrouwen in de kunde en expertise van Avisi op dit gebied."

De samenwerking

Suzanne Adrichem: "Het belangrijkste aan onze samenwerking met Avisi waren we de directe, korte lijnen. Als er iets was of als wij een wens hadden, dan werd dat direct door Avisi opgepakt. Het voordeel hiervan is dat wij heel snel konden zien of onze vraagstukken opgelost werden op de manier die wij voor ogen hadden. Ook vonden wij het erg prettig dat Avisi continu kritisch bleef ten opzichte van onze wensen, door middel van eerlijke adviezen over onze wensen en eisen. De experts gaven duidelijk hun advies en mening over hoe zij het zelf zouden aanpakken, maar lieten uiteraard de uiteindelijke keuze aan ons. Dat werkte erg prettig en hierdoor hebben wij weloverwogen besluiten kunnen nemen.

Daarnaast zijn wij erg onder de indruk van de kennis en expertise die Avisi in huis heeft. Bij Avisi gaat men niet akkoord met een snelle oplossing die technisch gezien misschien niet helemaal verantwoord is. Alle details moeten in orde zijn, het is echt vakmanschap. Het is nu aan ons om dit verder te ontwikkelen en onderhouden op basis van de kennis en input die Avisi ons gegeven heeft gedurende het proces. Kortom: Avisi is een goede, kritische adviespartner die meedenkt en te alle tijde de doelstellingen van de klant in het achterhoofd houdt!

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Avisi kan betekenen voor uw organisatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze Atlassian Experts. Ons uur gratis consult is een perfecte mogelijkheid om uw meest dringende vragen te beantwoorden, om elkaar te leren kennen en het biedt ons de mogelijkheid om meer te weten te komen over uw project en specifieke behoeften.

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001