Vacatures

Systeembeheerder - Arnhem (32-40 uur)

Ben jij dé allround beheerder die verantwoordelijk wil zijn voor de inrichting en het beheer van ons kantoornetwerk, werkplekken en alles wat daar mee te maken heeft? Ben jij een kei in het administreren van beheerprocessen?

OPS Engineer - Arnhem (32-40 uur)

Ben jij stevig geworteld in de wereld van OPS en heb je daarnaast een innovatieve ontwikkelingsgerichte blik op beheer? Ben jij conceptueel sterk, overzie je het grote plaatje en kun je goed de verbindingen in kaart brengen?

Relatiebeheerder / Service Coördinator - Arnhem (32-40 uur)

Excelleer jij in het leggen van de verbinding met klanten en ben jij ijzersterk in het managen van de klantverwachtingen? Ben jij een pionier die sterk is in het vormgeven van processen en het bewaken van planningen?

Platform Engineer - Arnhem (32-40 uur)

Neem jij een leidende rol in het leveren van een stabiele infrastructuur en applicatieraamwerk voor eindgebruikers en ontwikkelteams?

Linux / DevOps Engineer (32-40 uur)

Wil jij als Linux Engineer een inhoudelijk afwisselende baan waarin je je naast de Ops kant, ook veel meer richting Dev mag ontwikkelen?

Java Engineer - Arnhem (32-40 uur)

Ben jij een A-klasse software engineer die onze kleine en grote klanten blij maakt met snelle, prettig werkbare high tech oplossingen?

Lead Engineer / Architect - Arnhem (32-40 uur)

Ben jij een A-klasse software engineer en heb je de kwaliteiten om verantwoordelijk te zijn voor de klant en het team?

Technical Consultant (Agile/Atlassian) (32-40 uur)

Don't f..k the customer. Dat is het credo van ons Atlassian expert team. Als Technisch Consultant weet jij impact te maken bij klanten door innovatieve oplossingen waarvan jij overtuigd bent!

Open sollicitatie

Staat jouw profiel er niet tussen, schroom dan niet om door middel van een open sollicitatie contact op te nemen. We horen graag van je!

Je toekomstige collega's

Ons doel is niet per se om het grootste, maar wel het beste bedrijf te zijn. Dat begint met onze mensen: getalenteerde medewerkers met passie voor het vak. Om het beste uit onszelf te halen, creëren we voor iedere collega een optimale werkomgeving met de beste tooling en processen.

Bij Avisi vormen we kleine zelfstandige teams van software engineers. Deze teams kunnen zich volledig richten op de kwaliteit van hun werk en de wensen en verwachtingen van onze klant. We investeren in opleidingen, bezoeken en organiseren evenementen en steken veel tijd en energie in kennisdeling, met als doel voortdurend beter te worden.

Maak kennis met:

Je toekomstige collega's expertise logo

Kleine teams, grote impact

We vormen dynamische, zelfstandige teams van software engineers die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk en tevreden klanten.

Persoonlijke ontwikkeling

We investeren in opleidingen en innovatie en meten en rapporteren over praktisch alles, met als doel voortdurend beter te worden.

Transparant en betrokken

We gaan voor de beste klantervaring en zetten ons daar maximaal voor in. Onze processen zijn open en inzichtelijk zodat iedereen steeds weet waar ze aan toe zijn.

Top 3 redenen om voor Avisi te kiezen

Work with the best

Je collega's hebben passie voor het vak en hun prioriteit is het ontwikkelen van de beste software. Je wordt omringd door kennis, ervaring en gedrevenheid om nieuwe dingen te leren.

Quality Coffee

Het leven is te kort voor slechte, waterige koffie. Wij hebben échte koffie. We hebben zelfs onze eigen koffieblend.

Best tooling

Natuurlijk hebben we heel veel goede tooling in huis. Maar je werkplek kies je zelf uit. OS X, Linux, Windows... you pick.

Werken bij Avisi

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001