Integratieservices

Bij Avisi hebben we meer dan 10 jaar ervaring met grote en complexe projecten. In de praktijk blijkt dat er altijd behoefte is aan integratie van software, óók als het maatswerksoftware betreft. Er zijn vele niveaus van integratie mogelijk en meestal wordt integratie op maat gemaakt om aan specifieke behoeften te voldoen. Avisi biedt deze integratie aan als expert-service. Wij leveren integratiepakketten die projecten van begin tot eind kunnen helpen, of die uw project een klein duwtje in de juiste richting kunnen geven.

Integratieservices expertise logo

Communicatie!

Een inzichtelijk integratieproces kan alleen worden bereikt door heldere communicatie. Daarom hanteren wij een iteratieve aanpak, met duidelijke vooraf gedefinieerde resultaten. Dit helpt ons bij de voortgangscontrole en het maken van de juiste beslissingen. Als je klein begint en agile werkt, kan het eindresultaat nooit een verrassing zijn.

Een van de belangrijkste principes van de integratie expert service is om nooit te over-integreren. Wij doen wat er gedaan moet worden, op een transparante wijze en met het oog op toekomstige ontwikkelingen. Anders gezegd: we gebruiken geen kanon om op een mug te schieten.

Communicatie! expertise logo

Advies

Wij kunnen helpen bij vraagstukken van elk niveau. Of u nu een kick-start wilt geven aan het ontwerpproces of hulp zoekt bij het integreren van een pakket van een derde partij: Avisi helpt u.

Bewijzen

Als advies alleen niet genoeg is, kunnen wij de daad bij ons woord voegen door een volledige werkend concept op te leveren. Uiteraard aangepast aan uw behoeften. Wij hebben hiervoor een speciaal product in het leven geroepen: de 5-day challenge!

Verbeteren

Ook als u van mening bent dat uw huidige oplossingen gebaat zijn bij nieuwe ideeën en invloeden staan onze integratie-experts u graag bij.

Avisi - Technisch partner van MoreApp

Avisi is technisch partner van MoreApp, wat betekent dat wij u kunnen helpen bij al uw technische uitdagingen rondom MoreApp. Wij kennen alle ins en outs en zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van MoreApp. Onze ervaring met MoreApp zorgt ervoor dat u snel op weg bent binnen uw eigen omgeving met uw MoreApp formulieren en data. Wij zorgen ervoor dat u direct aan de slag kunt met hulp van onze kennis en met onze eigen bouwstenen. U wilt uw bedrijfssoftware aansluiten op MoreApp? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Avisi - Technisch partner van MoreApp expertise logo

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001