Java

Wij ontwikkelen in de programmeertaal Java, maar ook in andere aan de Java Virtual Machine gerelateerde talen. Dit biedt een veilige en schaalbare basis voor zowel internetapplicaties als backendsystemen. Waar het kan, maken we in de projecten gebruik van open source software en frameworks.

Door de jaren heen hebben we met name veel kennis opgebouwd als het gaat om de integratie met bestaande systemen in complexe IT-landschappen. We durven ons gerust Enterprise Integration Experts te noemen.

Java expertise logo

Transparent proces

Iteratief, sprint-planning, burn-down, stand-up, retrospective, allemaal termen waar u snel vertrouwd mee raakt. Wij ontwikkelen namelijk op basis van scrum, een projectaanpak die erop gericht is om in overzichtelijke incrementen een product op te leveren.
Samen de prioriteiten bepalen voor de werkvoorraad van het team is hierin een wezenlijk onderdeel. Om dat goed geïnformeerd te kunnen doen, krijgt u transparant toegang tot alle tooling in onze ontwikkelstraat. Niet alleen voor de planning maar ook om zelf te kunnen vaststellen wat de voortgang is.

Transparent proces expertise logo

Teams rondom klanten

Rondom elke klant stellen we een gebalanceerd team samen. Het team wordt geleid door een stevige technische lead en aangevuld met expertise rondom requirements, usability en testen. We hebben ook goede ervaringen met hybride teams, waar teamleden vanuit de opdrachtgever meedraaien in de ontwikkeling.

Teams rondom klanten expertise logo

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001