Stage vacatures

Afstudeeropdracht Front-end Regression Testing

Zit jij in de laatste fase van het afstuderen en heb je passie voor front-end-development en/of het automatiseren van testen? Ben jij op zoek naar een organisatie waar kennisdeling vooropstaat? Lees dan snel verder!

Afstudeeropdracht InfraBot

Sta jij op het punt om af te studeren en wil je graag deel uitmaken van een team dat mag experimenteren om de tooling en/of processen te verbeteren? Zou jij graag mee willen werken aan een project waardoor de softwareteams zelfstandiger kunnen ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Meewerkstage Software Engineer Notariaat

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waar jij als volwaardig software engineer mee mag werken in ons scrumteam dat klanten bedient in het notariële domein? Wil jij graag ervaring opdoen in een organisatie waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste talen en technieken? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie afstudeer- of meewerkstage

Ben je op zoek naar meewerk- of afstudeerstage en heb jij zelf een interessante opdracht die je graag wilt voorleggen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou! 

Kleine teams, grote impact

We vormen dynamische, zelfstandige teams van software engineers die zich volledig kunnen richten op de kwaliteit van hun werk en tevreden klanten.

Persoonlijke ontwikkeling

We investeren in opleidingen en innovatie en meten en rapporteren over praktisch alles, met als doel voortdurend beter te worden.

Transparant en betrokken

We gaan voor de beste klantervaring en zetten ons daar maximaal voor in. Onze processen zijn open en inzichtelijk zodat iedereen steeds weet waar ze aan toe zijn.

Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10

6811 KS Arnhem

Nederland

Kantoor Nieuwegein

Nevelgaarde 40

3436 ZZ Nieuwegein

Nederland

BTW-nummer: NL8131.54.807.B01 - KVK-nummer: 09136942 - Privacy - ISO 27001