Innoveren met software.

Welke innovatie zie jij binnen jouw bedrijf en/of branche en hoe speel je daar op in? Ondersteunt jouw software je bedrijfsprocessen optimaal en is deze software toekomstbestendig? Onze klanten worstelen stuk voor stuk met deze uitdagingen. Uitdagingen die wij beantwoorden met het ontwikkelen van best-in-class software die hen verder helpt.
 
 
logowand atlassian-1

Wat jij van ons mag verwachten.

Onze beloften.
Wij leveren schaalbare en toekomstbestendige oplossingen en hebben een innovatieve mindset. Hiermee beloven wij een kortere time-to-market en volwaardige software.
Onze teams.
Onze teams zijn optimaal samengesteld en bestaan uit A-spelers. Alle expertise binnen Avisi ligt binnen handbereik en we maken gebruik van bewezen tooling en processen.
Jouw voordeel.
Met onze software is jouw organisatie klaar voor toekomstige groei, blijf jij de concurrent voor en kan jij je focussen op jouw core business!

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Onze oplossingen

Software Quality Assessment
Software Requirements Sprint
Managed Hosting Assessment Workshop
GitLab
Kubernetes Audit
Cloud Readiness Check
Avisi Managed Environment
Atlassian Cloud Migration
Trainingen over Atlassian

Software Quality Assessment

Heb jij problemen met het onderhoud van maatwerksoftware? Is jouw software verouderd? Of kan jouw software om bepaalde redenen niet meer doorontwikkeld worden? Kies dan voor een Software Quality Assessment.

 

Tijdens een Software Quality Assessment kijken we naar de bestaande software en leveren we een uitgebreid rapport met aanbevelingen op, waarmee jij de kwaliteit van jouw software verbetert!


Lees meer over de Software Quality Assessment.

Software Requirements Sprint

Wil jij software ontwikkelen om nog efficiënter te kunnen werken en jouw bedrijfsresultaten naar een hoger niveau te tillen, maar weet je niet precies aan welke functionaliteiten en eigenschappen deze software moet voldoen?

Tijdens een Software Requirements Sprint begeleiden we je in het traject om tot een set van functionaliteiten te komen waar de software minimaal aan moet voldoen. Zo heb je binnen no-time een mooi overzicht om een eerste versie van je Minimum Viable Product (MVP) in productie te brengen.


Lees meer over de Software Requirements Sprint

Managed Hosting Assessment Workshop

Het hosten en onderhouden van software kan veel tijd en geld kosten. Tijd die jij beter kan besteden aan jouw core business. Laat ons jou helpen!


Met de Managed Hosting Assessment Workshop maken we jouw huidige hosting-structuur inzichtelijk en ontvang jij advies over hoe jij gebruik kan maken van Kubernetes en Avisi Managed Environments om het algehele proces te verbeteren. 

 

Lees meer over de Managed Hosting Assessment Workshop.

GitLab

Om de DevOps manier van werken en GitLab tooling succesvol te implementeren is niet alleen de juiste tool kennis nodig maar ook proceskennis. Onze jarenlange kennis en ervaring blijkt van onschatbare waarde bij implementaties en dit brengen wij samen in ons aanbod van GitLab products & services.

Lees meer over GitLab.

Kubernetes Audit

Maakt jouw bedrijf gebruik van Kubernetes? Goed werk! Toch kan het lastig zijn om Kubernetes op de juiste wijze toe te passen. Als Kubernetes Certified Service Provider helpen wij jou hier graag bij. 


Bij de Kubernetes Audit krijg je een uitgebreid rapport over de kwaliteit van jouw bestaande Kubernetes-omgeving. 

 

Lees meer over de Kubernetes Audit.

Cloud Readiness Check

Hoe ziet jou applicatielandschap eruit? Is deze nog up-to-date, stabiel en toekomstgericht? Kubernetes zorgt ervoor dat jouw applicatielandschap altijd up-to-date blijft. Kom er met de Cloud Readiness Check achter in hoeverre jouw applicatielandschap Kubernetes-proof is!

 

Lees meer over de Cloud Readiness Check.

Avisi Managed Environment

Applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Bij bedrijfskritische applicaties is dit een vereiste. Je wilt je klanten immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is alleen niet eenvoudig om 24/7 een optimale performance te bieden. Je hebt te maken met wekelijkse updates en onderliggende infrastructuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over aanvullende tooling, zoals logging. Dit zijn complexe structuren die onderhoud, inzicht en expertise vereisen. Inzicht en expertise die wij jouw organisatie kunnen bieden met Avisi Managed Environments (AME).

 

Lees meer over Avisi Managed Environments.

Atlassian Cloud Migration

Vanaf februari 2024 zal Atlassian geen support meer bieden aan on-premise Server en daarom is dit hét moment om de overstap naar de Atlassian Cloud te maken. Het zelfstandig migreren van een on-premise Server naar Cloud kan echter lastig zijn. Je kan te maken krijgen met met downtime, hoge kosten en onvoorziene werkzaamheden en dit terwijl de voordelen van de cloud oneindig zijn! Als Atlassian Specialized Partner in Cloud nemen wij je alles uit handen.

 

Lees meer over de Atlassian Cloud Migration.

Trainingen over Atlassian

Wil jij met de tooling van Atlassian gaan werken of heb je er al ervaring mee, maar haal je er nog niet het maximale uit? Volg dan een training over Jira of Confluence bij Avisi en word zelf ook expert!

 

Bekijk hier de Atlassian-trainingen.

Onze cases

Extrahandenvoordezorg.nl.
Alle cases.
https://2937602.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/2937602/%5BJuist%5D%20Beeldbank%20Compromised/Normaal%20formaat/Gebouw/closeup-of-a-support-hands.jpg

Extrahandenvoordezorg.nl.

“Onder enorme tijdsdruk heeft Avisi laten zien een flexibele en zeer kundige partner te zijn. Met grote inzet en deskundigheid heeft zij meegebouwd aan het platform van AmbulanceNL." - Extrahandenvoordezorg.nl

Bekijk deze case
https://2937602.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/2937602/MG_DSF8213.jpg

Alle cases.

We zijn trots op het werk dat we voor onze klanten doen. Deze cases geven een idee van hoe onze software jouw bedrijf kan helpen groeien.

Bekijk al onze cases

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.