Software Engineer medior

  • HBO / WO

  • 32-40 uur

  • Arnhem

Heb jij als software engineer van nature een overall view over het gehele project en de kwaliteiten om belangrijke beslissingen te nemen rondom architectuur en software design? Ben jij een A-klasse software engineer die onze kleine en grote klanten blij maakt met snelle, prettig werkbare high tech oplossingen? Ben jij wars van management en werk je graag in een zelfsturend klantteam?

Het Avisi Cloud Services (ACS) team is verantwoordelijk voor het beheren van het PEC platform (Platform Electronische Communicatie) waarop alle notarissen van Nederland zijn aangesloten. Je kunt je vast voorstellen hoe belangrijk het is dat PEC up-and-running is gezien er dagelijks duizenden gebruikers mee werken! Het ACS team is een multidisciplinair team waarin developers, operators en testers samenwerken om het gebruik van PEC zo gestroomlijnd mogelijk te houden.

Ons motto is: vertrouwen is goed, maar wij zijn beter! Wil jij als medior Java Engineer deel gaan uitmaken van dit toffe team? Lees dan vooral verder of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking. 

Waar word jij blij van?

Het monitoren en support van ontwikkel-, test- en productieomgevingen en het proactief problemen oplossen voordat deze impact op de klant hebben.

Waar worden wij nog blijer van?

Wanneer jij het verschil maakt bij de klant door verder te kijken dan je opdracht alleen!

Case

De uitdaging:

Het is een normale werkdag geweest. Je doelen voor vandaag zijn behaald en je wilt je laptop dichtklappen om naar huis te gaan. Net wanneer je de bovenkant van je scherm aanraakt zie je
een melding binnenkomen dat één van de applicaties op het platform onbereikbaar is op de productie-omgeving. Je wilt in de logging gaan kijken, maar ook Kibana lijkt onbereikbaar.
Hierna gaat het van kwaad tot erger en vallen er niet alleen meer applicaties weg, maar gebeurt dit ook op andere omgevingen.

De vraag:

Hoe ga jij met deze situatie om?

Vertel het ons tijdens je sollicitatiegesprek!

We drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken en en meer te vertellen over deze baan in een bedrijf waar kwaliteit écht voorop staat. Gewoon, omdat we niet de grootste maar wél de beste willen zijn!  

Kom jij ons team versterken?

 

recruit

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!