ERP-software

Afgestemd op jouw bedrijfsprocessen

ERP-software heeft als doel de productiviteit van organisaties te maximaliseren door automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen. Vaak is deze software zo generiek dat die net niet goed aansluit bij specifieke behoeften in een organisatie of branche. Herkenbaar? Wij ontwikkelen ERP-software die volledig afgestemd is op jouw bedrijfsprocessen.

Wanneer kies je voor ERP-software op maat?

Er zijn een aantal ERP-pakketten die een grote hoeveelheid functionaliteiten bevatten en die bij veel organisaties ingezet worden. Zijn deze dan ook altijd de beste oplossing? Voor een groot aantal organisaties voldoen ze prima. Toch zijn er, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, veel redenen om voor een op maat gemaakt ERP-pakket te kiezen.

Onze ervaring met ERP-oplossingen

Wij willen alleen software ontwikkelen die bijdraagt aan jouw succes. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van ERP-software, zorgen we er voor dat de software jouw medewerkers perfect ondersteunt bij dagelijkse werkzaamheden. Doordat deze software specifiek is afgestemd op jouw behoefte kun jij effectief zijn en je focus leggen op jouw core business. 

Een voorbeeld van ERP-software die we op maat gemaakt hebben is een ERP-software-pakket specifiek voor notariskantoren. Om de werkprocessen bij notariskantoren te begrijpen werken we intensief samen met de klant. Een greep uit onze 'leermomenten':

  • Tijdschrijven gaat in deze branche per zes minuten.
  • Er gelden verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden.
  • Bescherming van persoonsgegevens is zeer belangrijk.
  • Een geavanceerd workflow-systeem is noodzakelijk.
  • Koppelingen met externe partijen als hypotheekverstrekkers, het kadaster en de Belastingdienst dienen efficiënt en secure worden opgezet.

Door ons te verdiepen in de notaris-branche hebben we een SAAS ERP-oplossing gebouwd die recht doet aan de werkprocessen binnen notariskantoren. Door daarnaast een CRM en een Objectendatabase in het ERP-pakket in te bouwen, hoeven medewerkers met slechts één softwarepakket te werken.

Weet je wat mooi is? De ERP-software geeft niet alleen de efficiëntie een boost, maar ook de medewerkerstevredenheid doordat medewerkers beter ondersteund worden door de software en ze de software vanuit elke locatie kunnen benaderen! 

Deze werkwijze passen we ook toe bij het ontwikkelen van ERP-software in andere branches. Voorbeelden van branches waar ERP-software op maat het verschil kan maken zijn gemeentes en de advocatuur.

Werk jij ook in een branche en/of organisatie met specifieke processen en/of wil je het verschil maken met jouw concurrenten? Vul het onderstaande formulier in en we gaan vrijblijvend het gesprek met je aan.

Wil jij efficiëntie binnen jouw organisatie een boost geven?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wil je meer informatie?

Neem direct contact met ons op!

  088-284 74 00