High performance teams

Een beter team, een optimaal resultaat!

High performance teams


Wij vinden dat teams het beste uit zichzelf moeten halen. Alleen dan kunnen we software maken die jou verbaast en je helpt jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. We stimuleren onze teams meetbaar het maximale uit zichzelf te halen en ondersteunen dit door allerlei initiatieven, van tooling en procesoptimalisatie tot training en kennisdeling. Zo bouwen wij aan zelfsturende high performance teams.

High Performance Teams

High performance teams samenstellen

Bij Avisi besteden we veel aandacht aan het samenstellen van high performance teams. Dit begint al bij het invullen van een vacature, zo wordt er gekeken naar de teamdynamiek, de teamcultuur en de kennis binnen het team. Op basis daarvan wordt een profielschets gemaakt en toetsen we of een kandidaat een match is en extra waarde toevoegt aan een team. 

Het inwerken van individuen in een team vindt plaats in een traject met een sterke focus op de binnen het team gebruikte tools, technieken en methodes. Zo leggen we onze ontwikkelmethodiek uit, krijgt de nieuwe medewerker training in het gebruik van de CI/CD (Continuous Integration/Continuous Delivery) en DevOps tooling en maakt hij of zij kennis met de kernwaarden van Avisi.

Teamleads trainen we om het beste uit hun team te halen, door het optimaliseren van samenwerking en het stimuleren van de interne drive van teamleden. Door deze cultuur scoren we al jaren een medewerkerstevredenheid-score van 8 of hoger.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

We ontwikkelen niet alleen software, maar we beheersen de volledige software levenscyclus. Onze teams putten uit jarenlange ervaring in de ontwikkeling van software door bewezen processen en methodieken te hanteren voor het ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van software. Deze processen worden al dan niet automatisch gemeten en op basis van de resultaten geoptimaliseerd waar nodig.

De kennis die uit deze optimalisatie voortvloeit, wordt organisatiebreed gedeeld. Nadat de processen goed beschreven zijn, zoeken we tooling die deze processen optimaal ondersteunen. We zorgen er voor dat deze tooling ingericht wordt volgens de idealen van het team.

Continu verbeteren

Een beter team, een optimaal resultaat

Een high performance team zet resultaten neer die verwachtingen overtreffen door de manier van samenwerken. Iedereen voelt zich verbonden met het doel. Zichzelf verbeteren zit in het DNA van het team en teamleden zijn op elkaar ingespeeld. Daardoor leveren ze optimale resultaat voor de klant.

 

Zeven kenmerken van een high performance team

Een high performance team zet verrassende resultaten neer. Door processen te optimaliseren en kennis te delen halen de teamleden het beste uit zichzelf en hun collega's naar boven. Bij ons zijn deze teams volledig zelfsturend, waarbij een technisch teamlead het voortouw neemt.

Het werken in een high performance team is inspirerend, waardoor medewerkers zich waardevol voelen en met veel plezier werken aan gave opdrachten. Onze high performance teams zijn te herkennen aan zeven kenmerken: 

  • Een gedeelde visie en aanpak, zodat iedereen kan excelleren. Met elkaar kunnen we optimaal impact maken op de maatschappij.
  • Diepe kennis en vaardigheden van software-ontwikkeling en de tools om dit te doen.
  • Een sterke focus om concrete doelen te behalen met het team. Jouw doelen als klant staan voorop bij alle beslissingen die onze teams maken.
  • Er wordt in individuele behoeftes voorzien door sterke leiders met een technische achtergrond en veel ervaring in het werken in high performance teams.
  • Er vindt continu afstemming plaats met stakeholders buiten het team. Met jou dus!
  • Onze teams hebben een eigen cultuur die zich kenmerkt door continue verbetering, innovatie en groei. Het delen van kennis zit in de genen van Avisi.
  • Streven naar concrete resultaten. Jouw doelen als klant staan voorop bij alle beslissingen die onze teams maken.
  • We meten de performance van onze teams en zijn continu op zoek naar verbeteringen.

Wij helpen jouw innovatieve ideeën tot leven te brengen!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Meer weten over high performance teams Avisi?

Neem direct contact met ons op!

  088-284 74 00