Team Lead Software Engineer

  • 32-40 uur

  • hbo/wo

  • Arnhem

Mis je wat in jouw huidige functie en wil je verder groeien? Als Team Lead Software Engineer bij Avisi ben je, naast jouw technische werkzaamheden, hét aanspreekpunt voor onze klanten en sta jij aan het roer om het ontwikkelproces van jouw team goed te laten verlopen. Ook coach je drie collega's bij hun persoonlijke ontwikkeling. Is dit jouw volgende stap? 

iconography-set-1_Rocket

Dit ga je doen

Samenvattend ben je een meewerkend voorman en een spil tussen jouw team, de klant en het managementteam. Je besteedt de helft van jouw tijd aan het ontwikkelen van bedrijfskritische software samen met jouw collega's op ons prachtige kantoor in Arnhem of thuis. We werken met verschillende technieken, waaronder: Kotlin, Postgres, Angular, Cypress en Spring Boot. Wij ontwikkelen alleen software voor klanten die een maatschappelijke bijdrage leveren. Denk bijvoorbeeld aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie of partijen uit de hypotheekmarkt. Eén van de gerealiseerde successen van jouw nieuwe team is het digitaliseren voor het oprichten van een BV. 

De andere helft van jouw tijd ben je als Team Lead onder andere bezig op tactisch niveau. Je denkt mee met de klant en je bent het primaire aanspreekpunt voor het ontwikkelteam. Ook informeer jij het managementteam over de voortgang van de projecten en zij informeren jou op strategisch niveau. Als kartrekker van het team neem je jouw teamleden op sleeptouw en zorg je voor een solide implementatie van de algemene werkwijze van Avisi. Hierin heb je een faciliterende rol.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk bij Avisi. Om deze reden ga je elk kwartaal met je teamleden in gesprek over hun persoonlijke ontwikkeling. Waar willen ze naartoe groeien en wat willen ze leren? Hoe kun jij ze daarbij helpen? Jij zorgt dat iedereen op hun plek zit en bewaakt de sfeer binnen het team. 

iconography-set-1_Heart

Dit ben jij

Als Team Lead Software Engineer kan je goed het overzicht houden waardoor je snel weet waar je jouw team op moet sturen om het ontwikkelproces goed te laten verlopen. Je weet rust te creëren bij klanten en collega's door aan goed verwachtingsmanagement te doen. Daarnaast ben je goed in luisteren en doorvragen, waardoor jij weet wat de klant nu écht wil. Hierdoor kan je goed met ze meedenken en de beste oplossing bieden. Daarnaast krijg je energie van het coachen van mensen, toon je oprechte interesse in jouw collega's en vind je het leuk om deel te nemen aan teamactiviteiten. 

iconography-set-1_Graduate

Deze kennis heb je al

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Meerdere jaren werkervaring als Software Engineer, waardoor jij je comfortabel voelt om andere werkzaamheden erbij te doen.

Team

Wij, Team Waal, bestaan uit drie ervaren Software Engineers die gedreven zijn om goed werkende en onderhoudbare software op te leveren. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en zetten hierbij zoveel mogelijk automatische tests in. We zijn sterk in het inschatten van de omvang van het uit te voeren werk om de juiste requirements naar boven te krijgen. Daarnaast staan we zeker open voor coaching, waardoor we onszelf kunnen ontwikkelen. Sfeer binnen het team vinden we essentieel. We houden van open communicatie, korte lijnen en geven elkaar regelmatig feedback. Ook wandelen we vaak tijdens de lunch de 'zonneroute', ook als het bewolkt is. Slechte woordgrappen worden zeer gewaardeerd. En natuurlijk drinken we graag een biertje om een succesvolle release te vieren... of gewoon omdat het vrijdag is. 
Gepubliceerd op: 20-06-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!