Avisi Cloud Services

Een performance platform voor jouw Atlassian software

Bij Avisi ontwikkelen we software voor onze klanten, waarbij we gebruik maken van Avisi Tools als full operational service. We begrijpen daarom als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw Atlassian software altijd beschikbaar is voor jouw gebruikers en dat deze software soepel en zonder foutmeldingen draait.

We begrijpen ook dat jij je tegelijkertijd niet wilt bezighouden met zaken als Atlassian omgevingen die niet naar wens presteren, of het upgraden van de software. Een slechte performance of het verlies van data kan echter wel grote financiële gevolgen hebben. Om deze risico's concreet te maken, lees je hieronder een paar voorbeelden van kosten gebaseerd op 50 medewerkers met een uurtarief van €70,-.

Tools logo bg white
Voorkom productiviteit- en dataverlies en maximaliseer betrouwbaarheid door de operational services van jouw Atlassian-stack uit te besteden aan experts. 

 

Jouw software, onze zorg

Avisi Tools helpt je het maximale uit Atlassian software te halen door een flexibel platform aan te bieden om deze software optimaal te laten performen, inclusief technische en functionele ondersteuning. We combineren daarbij het gemak van cloud-applicaties met de voordelen van on-premise. Jij hoeft je geen zorgen te maken over design, setup, security, beschikbaarheid, onderhoud en updates van zowel de omgeving als de software-applicaties. Avisi Tools is daarmee een one-stop-shop die al jouw zorgen omtrent de Atlassian software wegneemt.

De voordelen

Naast het beperken van de eerder benoemde financiële risico's, levert de full operational service van Avisi Tools jou veel voordeel op. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet:

Full operational service 

We hebben een proces-organisatie opgetuigd met specialisten om jou optimaal te ondersteunen. Jouw applicaties draaien op een schaalbaar platform, waarbij we zo veel mogelijk processen geautomatiseerd hebben. We hebben monitoring ingesteld, inclusief back-up & recovery-processen die indien nodig automatisch in werking treden. Door deze verregaande automatisering van processen kunnen we regelmatig updates uitvoeren, back-ups maken - dit alles om Operational Excellence te bereiken op jouw toolset.

Elke klant ontvangt zijn eigen omgeving, gehost bij AWS in de Europese Unie in overeenstemming met de AVG. Deze omgeving is volledig geïsoleerd van omgevingen van andere klanten, om zo privacy en security nog beter te kunnen waarborgen.

Om het maximale uit onze full operational service te halen, combineren we dit met functionele ondersteuning van onze Atlassian Platinum Partner-experts. Heb je voldoende kennis in huis om jouw eigen organisatie functioneel te ondersteunen? Vooral doen! Heb je behoefte aan een sparringspartner die jou op functioneel gebied de weg wijst? Dan staan deze experts voor je klaar om jouw use-case optimaal in te richten. 

Momenteel bieden we full operational service aan voor Atlassian tooling, in de toekomst zullen we dit uitbreiden met onder meer SonarQube en Artifactory. Daarnaast is technisch support inbegrepen, omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor jouw omgeving. 

Openbaar Vervoersmaatschappij met knop

 

Wil jij ook optimale software performance?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Meer informatie?

Neem direct contact met ons op!

  088-284 74 74