Wat leer je tijdens een Confluence training?

Confluence is geoptimaliseerd voor het werken in teamverband en verbetert de transparantie en productiviteit. Ons doel is dat jij 9 van de 10 vragen omtrent Confluence zelf intern kunt beantwoorden. Zo blijf je productief en haal je het maximale uit Confluence. 

Meetbaar effectief

Binnen Avisi werkt iedereen met Confluence: van software developer tot consultant tot recruiter. We hebben gemerkt dat een goede beheersing van Confluence bijdraagt aan de productiviteit van onze mensen. 

Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze trainingen. We hebben de effectiviteit van de training in kaart gebracht aan de hand van deelnemers aan de training in het verleden. Zo groeien de trainingen mee met de veranderingen in hoe teams en organisaties werken. 

De kern van onze trainingen is echter al jarenlang ongewijzigd gebleven en stoelt op 6 basisprincipes.

 

Zes basisprincipes

Openbaar & Onsite

Wij organiseren openbare trainingen in ons eigen kantoor. Hiervoor kun je je per persoon aanmelden. We krijgen hier vaak professionals van verschillende bedrijven uit verschillende branches. Doordat het een klassikale training is, komen er veel verschillende invalshoeken aan bod en kom je soms tot toepassingen waar je aanvankelijk nooit aan gedacht had. 

Vanaf 5 personen van dezelfde organisatie is het vaak voordeliger om de training onsite te boeken. Wij kunnen dan naar jouw kantoor komen of naar een andere locatie naar keuze. Ook kunnen we in overleg het trainingsprogramma op maat samenstellen, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Locatie

Wij geven de trainingen op ons eigen kantoor in de Avisi-toren. De toren ligt tegen Arnhem Centraal aan en is daarmee uitstekend bereikbaar. We hebben op de 14e en 15e verdieping aparte trainingsruimtes. Naast goede voorzieningen hebben we hier ook fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. 

_1000830A

 

Onze trainers:

Waarom Avisi?

Avisi is Platinum Partner van Atlassian (het bedrijf achter Confluence). Daar komt bij dat we in 2017 het hoogst haalbare als Atlassian-partner behaald hebben; het winnen van een Partner of the Year Award!

 

iconography-set-1_Graduate Ervaringen (op basis van 54 reviews)

Hans Schotborgh: Perfecte training!

Merlijn Welkamp: Duidelijk, goed te volgen.