Wat leer je tijdens een Jira training?

Ons doel is dat jij 9 van de 10 vragen omtrent Jira Software zelf kunt beantwoorden. Dan ben je volledig in charge en kun je het maximale uit Jira Software halen. Tijdens een implementatie- of verbetertraject nemen we dan ook ruim de tijd om zowel users als administrators te trainen.

Meetbaar effectief

Binnen Avisi werkt iedereen met Jira: van software developer tot marketeer. We hebben gemerkt dat de beheersing van Jira van groot belang is voor de effectiviteit en productiviteit van onze mensen. Daarom zijn we ook onze eigen medewerkers gaan trainen. 

Vervolgens hebben we achteraf nauw contact gehouden met deze medewerkers en hun team leads om te zien hoe effectief de training was en waar verbeterpunten lagen. De resultaten waren zo goed dat we nog steeds standaard onze nieuwe medewerkers die weinig ervaring met Jira hebben mee laten draaien met de trainingen. 

Zo hebben we de effectiviteit van onze training in kaart gebracht en aan de hand van feedback van onze medewerkers en externe professionals die de trainingen volgen, blijven we continu verbeteringen en updates doorvoeren. Zo groeit de training mee met de veranderingen in hoe teams en organisaties werken. 

De kern van onze training is echter al jarenlang ongewijzigd gebleven en stoelt op zes basisprincipes.

 

Zes basisprincipes

Openbaar & Onsite

Wij organiseren openbare trainingen in ons eigen kantoor. Hiervoor kun je je per persoon aanmelden. We krijgen hier vaak professionals van verschillende bedrijven uit verschillende branches. Doordat het een klassikale training is, komen er veel verschillende invalshoeken aan bod en kom je soms tot toepassingen waar je aanvankelijk nooit aan gedacht had. 

Vanaf 5 personen van dezelfde organisatie is het vaak voordeliger om de training onsite te boeken. Wij kunnen dan naar jouw kantoor komen of naar een andere locatie naar keuze. Ook kunnen we in overleg het trainingsprogramma op maat samenstellen, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Locatie

Wij geven de trainingen op ons eigen kantoor in de Avisi-toren. De toren ligt tegen Arnhem Centraal aan en is daarmee uitstekend bereikbaar. We hebben op de 14e en 15e verdieping aparte trainingsruimtes. Naast goede voorzieningen hebben we hier ook fantastisch uitzicht over Arnhem en omstreken. 

_1000830A

 

Onze trainers:

Waarom Avisi?

Avisi is Platinum Partner van Atlassian (het bedrijf achter Jira). Daar komt bij dat we in 2017 het hoogst haalbare als Atlassian-partner behaald hebben; het winnen van een Partner of the Year Award!

 

 Ervaringen

iconography-set-1_Graduate Ervaringen (gebaseerd op 254 reviews)

Najib Zakaria: Het is een hele interessante training.

Robin Coolen: Zeer goede in-depth inzichten in de uithoeken van de Jira-configuratie met veel ruimte voor vragen. Goed eten en fantastisch uitzicht!

Tzoe Keat Chiam: Voor iedereen die nieuw is als Jira Admin is het een hele solide training. Bruikbare inzichten en interactief (ook goed eten!)

Roy van Barneveld: De Jira Admin Training is een hands-on training die alle onderwerpen (high level) behandeld die nodig zijn om een kickstart te maken als Jira admin.